Jelly Bean işlevlerine şimdiden erişin

CHIP Online
29-06-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'in 4.1 "Jelly Bean" sürümünü aylarca beklemeden, onun sunacaklarına şimdiden ulaşın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/jel ... n-erisin_34497.html

Resimlerle: Pili en uzun dayanan 22 Android'li cep!

Daha iyi sesli tanıma, Google Now, genişletilebilen uyarılar gibi heyecan verici özelliklere sahip &lt;span style="text-decoration: underline;">Android 4.1 tanıtıldı</span>, ancak her zamanki gibi birçoğumuz onu uzunca bir süre bekleyecek. Nexus cep sahipleri ona Temmuz ayında kavuşabilecekler, ancak hemen hemen diğer tüm cepler daha uzun bir süre bekleyecekler. Bunu söylemek güç değil, çünkü hala ICS güncellemesini bekleyen telefonlara rastlamak mümkün.


Peki Jelly Bean'in en dikkat çeken özelliklerine şimdiden ulaşmanın bir yolu var mı? Jelly Bean'deki işlevlerin aynısı olmasa da, benzerlerini Play Store'daki uygulamalar yoluyla edinebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler.


Etkinlikler ve yerler için gerçek zamanlı uyarılar


Google Now'un sunduğu çok sayıda işlev arasında en dikkat çekeni, takviminizdeki yaklaşan etkinlikleri izleyerek size ne zaman dışarı çıkmanız gerektiğini söylemesi. &lt;span style="text-decoration: underline;">Bounce</span> adlı uygulama ise bu işlevi bir süredir zaten sunuyor. Uygulamayı Google veya Exchange takviminizle bağlı hale getirmeniz yeterli.


Restoran önerileri için ise &lt;span style="text-decoration: underline;">Places</span> ve &lt;span style="text-decoration: underline;">Yelp</span> uygulamalarından faydalanabilirsiniz.


Tüm Konu: Jelly Bean işlevlerine şimdiden erişin

Resimlerle: Pili en uzun dayanan 22 Android'li cep!

Kaynak: www.chip.com.tr