k-lite codec pack ses yok

HPQ-User
12-10-2008, 08:52   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 27
30,997 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

 

codec sormuş:
k-lite codec pack kurdum içerisindeki media player classic ile dosyayı oynatıyorum ama ses gelmiyor teşekkür ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
windows vista home promium kullanıyorum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.21022)

uGuR.uK
12-10-2008, 14:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

k-lite codec pack'i kurduktan sora hoparlör ayarların değiştirilmiş olabilir, denetim masasından ses ayarlarına gel ve kontrol et açık ve dogrumu diye(2+1 / 5+1 vs.) ayrıca başlat menüsünden k-lite codec pack kısmına gel ve "ffshadow audio" codec'ini bulup ac ve ayarlarından sesin kapalı olmadıgına ve yine dogru yapılandırıldıgına bak.

vuralserkan44
30-04-2009, 19:27   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007
HPQ-User
codec sormuş:
k-lite codec pack kurdum içerisindeki media player classic ile dosyayı oynatıyorum ama ses gelmiyor teşekkür ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
windows vista home promium kullanıyorum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.21022)