Kablosuz İnternet Servis Sağlayıcılar !

alyamus
17-08-2013, 15:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki Türktelekom ve TTNet çığrından çıkmış durumunda. çok yüksek fiyatlara internet satıyorlar ve o hizmetide vermiyorlar. artık ttnetin rakipleri güçleniyor başta turkcell .

Turkcell şimdilik turktelekom alt yapısını kullanıyor ama bıryandan da kendı alt yapısını hazırlıyor kı bu ıyı bır haber. 

Öte yandan turkıyede kablosuz internet şatışlarına başlayan kurumlarda var ki bu hepsinden iyi . Artık ne telefon'a para ödicez ne taahhüt yapacagız ve ıstedıgımız paketi 1 kb kesılemden kullanacaz.

Bu hizmeti bodrumda yaşadığım içim ıkı fırma burda demo olarak kurdular ve alt yapılara basladılar. Bir tanesı Airnet bodrum merkezde konumlu , bir diğeri WirelessCloudTTH buda yalıkavak mevkinde kurulmuş iki ISS şirketi artık ttnetin rakipleri artıyor.

Yalıkavak çevresinde olan kişilere şiddetle tavsiye ediyorum WirelessCloudTTH i arayıp bir konuşsunlar. Bu işe yatırım yapmak isteyen paralı kişilerde bu sektöre yatırım yapabilirler.

Önümüzdeki 10 yılın en karlı pasta payı bu iş de çünkü daha hıc bıryerde  kolay kolay yayılmamıs . Ttnete ancak busekıdle dur dıyebılırız. 

Wirelesscloud TTH şuanda yatırımcı arıyor ve diğer il lere bayilikler verecekler bence değerlendirilmesi gereken önemli bir sektör.

Hep birlikde TTNET Belasından kurtulalım arkadaşlar.

Death Punch
17-08-2013, 15:28   |  #2  
Death Punch avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 42
373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

ben metro net kullanıyorum gayet rahat ama son zamanlarda kesilmeye başladı ama olsun memnunum işimi görüyor kablolu modem olmasına rağmen tek bir kablo var  bir ucu modeme diğer ucu pc ye ve modem çok kullanışlı  benim tavsiyem metro net  Cool

Death Punch bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
alyamus
17-08-2013, 15:31   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Tabı o da bır alternatıf TTNET olmasında bu ulkede kapansılar turktelekomda ttnet de artık kazık yemekdense gıder baska yerlerı denerım memnunsan ne gusel kardesım bend ecok memnunum valla  bodrum yalıkavak dada wirelesscloudtth Cool Dil çıkarıyor