kadınlar erkekleri neden sever?

MY_KIL
16-05-2010, 08:11   |  #76  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009
Alıntı: jupiter65  
    Günümüzde artık kadınların beklentileri farklı yönde. 
Senin sıralaman teoride doğru olabilir. Hayat şartlarıkadınların fizyolojik istek ve beğenilerini arka plana atmış durumda. Varlıklı bir kadın için bunların hiç önemi yok. Ama sıralama değişik olur tabi.Cinsellik, aşk ve eğlence…
Diğer yandan genç, orta ve ileri yaşlardaki kadınların ekonomik sıkıntılar dolayısıyla seçimleri ve planları sadece varlıklı erkek üzerine kurulu.

Şunu da ekleyeyim; istisnalar hariç, kolay kolay hiçbir kadın yoksul erkeği sevmez. Adliyeler ekonomik sorunlardan dolayı boşanan çiftlerle dolu. Yoksa neden boşansınlar. Para olduktan sonra zaten kimse kimsenin hayatına karışmaz, gül gibi geçinip giderler.  
Yaptığın sırlama 1960 yılları için geçerli olabilir. Şimdiki kızlar öncelikle hayatlarını garanti altına almak için hedeflerine kilitlenmiş güdümlü füze gibi zengin erkek peşinde. En kestirmesi bu çünkü.Sor kızlara “en seksi erkek kim?” diye. Derler sana BillGates.

istediği kadar Günümüzde artık kadınların beklentileri farklı yönde olsun (keşke mesajımın tümünü alıntılayıp tümünü okuyup tümünü anlasaydın) kadınlarda doğa gereği beğenme beğenilme gibi hisler ve cinsel dürtüleri yaşla veya tarihle bağdaştırmak doğru olmaz. onlar her zaman mutlaka vardır. bastırılmış olan geri döner mutlaka ama mutlaka geri döner. ama nasıl döner bilinmez ya olduğu gibi döner yada kavgalarla kızgınlıkla en ufak bir şeyde sinirlenme gibi de döner. senin ekonomik sorunlar dediğin boşanma türlerinin "çoğunun altında" bile cinsel sorunlar yüzünden evliliğin bitirilmesi yatmaktadır. (tersi de olabilir cinsel yönden haz almanın karşılıklı maximum olduğu ilişkilerde taraflar sosyal hayatında hiç anlaşamasa bile cinsel yönden memnun olabilir ilişkilerini devam ettirebilir. böyleleri de vardır) şimdiki kızlar zengin erkek peşinde demişsin bu doğrudur ama iş cinsel birlikteliğe ve uyuma gelince (cinsellik genelde evlendikten sonra yaşandığı için) işler değişebilir. ayrıca hiçbir kız en seksi erkeğe bill gates demez. dersede ciddi ciddi o kızın dediği hiçbir şeye inanmamak gerekir. senin yazdığın şeyler sadece ama sadece modern toplumun getirdiği yanılmalardır. örneğin penis boyunun önemsiz olduğu da modern topluma getirilmeye-öğretilmeye çalışılan bir yanılsamadır. düşünce sistematiğinin şekillenmesinde önemsiz olarak modernize edilen bu gibi yanılsamalar, modern topluma, modern ve lanetli sorunlar sapkınlıklar getirir örnek: http://aldatankadinlarvecuckoldiliskiler.blogspot.com/