kadınların kedi sevdası

raziel34
19-01-2016, 15:02   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

soğuk kış aylarına girdiğimiz şu günlerde instagramda nescafe bardağıyla birlikte tekrar popüler olmuştur.

geçen gün yaşadığım bir olayda kedilerin doğasının da aynı kadınlara benzediğini görüp bu olayın sebebinin bu benzerlik olduğunu anladım. bu iki tür birbirine olabildiğince çok benzediğinden kedilere böyle bir düşkünlük var kadınlarda.

taşınma sonrası üzerime olan abonelikleri iptal ediyorum igdaş şubesine gittim aksaray'da bir yer. kar yağıyor hava soğuk bayağı. öğle tatiline denk geldiğim için dışarıda kahve içiyorum biraz uzakta üç tane kedi var biri rahat durmuyor arada diğer ikisine saldırıyor. en sonunda bir tanesi başlarım yapacağınız işe dedi çekti gitti öteye. iki tane kedinin erkek olanın dişi olanına bağırıyor arada patisiyle vuruyor bir ara bu ensesine bir yapıştı dişinin nasıl bağırıyor acıdan sonra üstüne çıktı tecavüz edecek bildiğin lan dedim noluyor gittim helebehoy gibi anlamsız sesler çıkararak korkuttum erkek olanı. dişi olan hemen geldi bacaklarımın arkasına saklandı. ilk başta giden erkek kedi de geldi ayaklarımın dibine örgütledim iki dakika da bunları diğer erkek buna sürünmeye sevmeye çalışıyor biraz önce boynunu ısırıp ciyak ciyak bağrıtan kediye çıt çıkaramayan dişimiz ağzına sıçıyor bunun surata bir pati attı yandım anam diye ciyaklayarak kaçtı efendi erkek olan. sonra biraz uzaklaştım baktım diğer piskopat erkek geri geldi yine bunu ısırmaya üstüne çıkmaya çalışıyor bu sefer dişi hemen dışarda duvara bitişik klima fanının arasına girdi bundan kurtulmak için. bu sefer piskopatımız bir önden bir arkadan dönüp dönüp patiyle vuruyor buna çık lan ordan diye arada diğer erkek gelip saldırıyor buna ona da vuruyor diğer erkek kaçıyor yine. en sonunda gittim bunu tuttuğum gibi kaldırdım dışarı bir yere koydum dedim geri gelirsen sikerim belanı önce bir kadına nası davranacağını öğren hayvan. öbür kediye aralıktan elimi uzattım sevdim biraz kaçmadı hiç.

neyse tatil bitti sıra bende olduğu için iptali yaptırdım beş dakika da çıktım baktım dişi çıkmış dışarı meydanda öbür erkeğe vurdu yine patisiyle çıkmış aradan. öbür zavallım yine kaçtı gitti bas bas bağırıyor meydanda dişi. benim kovduğum piskopat başını kaldrdı duvarın oraya çıkmış abovv dişi bunu bi gördü fırladı koştu gitti yanına sürünüyor buna sonra birlikte başbaşa yürüyüp arka tarafa gittiler.

o ara diğer erkekle göz göze geldik ben ona seni anlıyorum lan der gibi baktım o da bana siktiret abi bunların alayı böyle der gibi baktı sonra ben yine üzülme olm siktiret der gibi baktım o bu sefer gurur yaparak ne üzülcem abi kendi kaybeder der gibi baktı. o zaman anladım. bizim kadın milletiyle kediler arasında hiç fark yok. seversen üzülürsün üzersen sevilirsin mantığı aynen onlarda da geçerli. bu yüzden kadınların kedi merakı işte. kendilerinin birer kopyası olduğu için.