Kamerada Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

CHIP Online
18-01-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu Samsung kamerayı Sevgililer Günü'ne kadar alırsanız, bu aksesuarlara fazladan sahip olacaksınız!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kam ... kampanya_38117.html

Samsung Electronics'in akıllı özellikleriyle fotoğraf çekmeyi keyifli hale getiren Smart Fotoğraf Makinesi MV900F, Sevgililer Günü'ne yönelik hediye aksesuarları ile sunuluyor. 14 Şubat'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; beyaz ya da pembe renkteki MV900F smart fotoğraf makinesi alan herkes; cihazın siyah renkteki şık çantasına ve 4GB SD karta sahip oluyor.


3.3 inç dokunmatik WVGA AMOLED, 180 derece dönebilen ekrana sahip MV900F, her açıdan yaratıcı otoportreler çekmeyi ve çekilen kareleri anında paylaşmayı mümkün kılıyor.


Samsung'un Wi-Fi bağlantı özelliği ile yaratıcı fonksiyonları bir araya getiren cihaz, gösterişli bir otoportre yaratmak için ideal. Açık diyaframlı F2.5 objektifi, 16.3 megapiksel çözünürlüklü BSI CMOS sensörü ve ayrıca 25 mm'lik geniş açılı objektifiyle MV900F, az ışıklı ortamlarda bile güzel çekim olanağı sağlıyor. MV900F'nin Low Light Shot modu, arka arkaya üç kare çekip, bunları birbirine ekleyerek az ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflarda görülen bulanıklık ve kirlilik sorununu ortadan kaldırıyor ve makine için, az ışıklı ortamlarda otomatik olarak en iyi ayarları seçiyor.


Bir hareketinizle makinenizi uzaktan kontrol edin


Tüm bu özelliklerin yanı sıra, boydan çekilmiş otoportreler veya grup fotoğrafları için, hareket algılama sensörü ile çalışan Samsung'un Hareket Tanıma özelliği sayesinde, MV900F'nizi uzaktan kontrol edebilirsiniz. Fotoğraf makinesinin zum özelliğini kullanmak için ellerinizle dairesel bir şekil yapmanız, fotoğrafı çekmek için ise ellerinizi aşağı yukarı hareket ettirmeniz yeterli.


 


Tüm Konu: Kamerada Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Kaynak: www.chip.com.tr