Kameradan Bilgisayara video nasıl indirebilirim?

ft_nur
09-02-2007, 09:15   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

mrb arkadaşlar!
benim kameram kasetli bilgisayara videoları nasıl atabilirim, video converter diye bi arabirim kullanıldığını duydum ama programla hallolamaz mı?

jeomania
10-02-2007, 04:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

videoları bilgisayara atabilmek için professional çalışmak istiyorsan mpeg kartının olması gerekir. yoksa ekran kartının video girişi olması lazım yada avermedia aver tv studio gibi görüntü girişli tv kartın yada kameran destekliyorsa FireWire dan aktarırsın.

zaten programla halloluyor kullandığın arabirimin kendi programını kullanırsın.. yalnız görüntüde kalite istiyorsan kameradan capture yaparken en yüksek çözünürlükte örneğin capture ayarlarından dvd kalitesini seçerek aktarmayı yapmalısın. sonra TMPGEnc XPress gibi iyi bir programla bilgisayara kaydettiğin görüntüyü istediğin formatlara yavaş hızda ("slowest-high quailty" seçerek) dönüştürürsen (convert işlemi) daha iyi sonuçlar elde edersin


bu programı bul biyerden lisanslı olarak burda crack veremiyoruz kusura bakma

caki
10-02-2007, 12:50   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
43 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006

diğer bi seçenek daha eğer nero 7 yukluyse pcinde video capture bolumunde kaynak olarak cameranı seç daha sonra kamerada videoyu oynat o sırada neroda açık olan capture bolmunde test paneli çıkıcak onu uygula video ve ses kalitesini kendisi ayarlıycak eğer daha detaylı çalışmak istiyosan görüntü ve ses ayarlarını kendine göre yapabilceğin kısımda mevcut orda.. daha sonra videoyu başa al.. neroda kayıta bas ve hemn arkasından camerada videoyu oynat ve video bitne kadar oynasın.. videonun uznluğuna göre zman aralığını kayıta başlamadan önce nero capture bolumunde girersen daha araht olur videoyu beklemezsin bitince kendisi kaydı bitrir..