Kamu İhaleleri Yeni Dönemde Hız Kazanacak

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kayhan Bolat
05-09-2016, 19:25   |  #1  
Kayhan Bolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

 

İhale kanununda yapılan değişikliklerle daha da önem kazanan kamu ihaleleri yer alacak firmaların seçimi ve daveti de özel bir seçime tabi oluyor. İş bitirme belgelerinin yanı sıra, katıldıkları projeye benzer projeleri üstlenmiş ya da ortaklıklarla tamamlamış firmaların yeni dönemde şansları daha fazla olacak. Bunun bir nedeni de, sektörde zaman içerisinde yaşanan sirkülasyon sonucunda, proje yükümlülüklerini yerine getiremeyecek firmaların baştan ihale dışında bırakılması.

Artık Mimarlık Sözlüğü İle Terimlere Yabancı Kalma Şansınız Yok

Her sektörün kendine has bir kelime ve deyim dağarcığı vardır. Çoğu mesleki ifadelerden oluşan bu dil, konunun yabancısı kişiler tarafından kolay anlaşılmaz bir hal alır. Örneğin, inşaat konusu ile hiç ilgilenmeyen bir kişi, su basmanı ifadesinden bir şey anlamasa da inşaat sektöründe yer alan biri için çok önemlidir. Bu ve buna benzer tüm sözcükler artık tek bir tıkla ulaşabileceğiniz mimarlık sözlüğü ile size daha yakın olacak. 

İnşaat Dünyasının Nabzını Buradan Tutun

İnşaat sektörü hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişmelerin uzağında kalan firmalar ise, kısa zamanda büyük kan kaybederek, yoğun rekabete dayalı sektörde üst sıradaki firmaların gerisinde kalıyorlar. Bu dünyada ön sıralarda olmak için, sektörün nabzını tutmak şart. Kim kiminle ortaklık yapıyor, ya da hangi firma hangi ürünü çıkartmış son derece önem taşıyan konular haline geldi. Bu gelişmelerden uzak kalmamak için yapi.com.tr adresi sizin de başvuru kaynağınız olacak.