Kansere Ne İyi Gelir

neiyigelirki
22-08-2016, 23:58   |  #1  
neiyigelirki avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Kansere iyi gelen bitkiler ? Kansere ne iyi gelir ? Kanser tedavisi ? Kansere iyi gelen şifalı bitkiler. Kanserin bitkisel tedavisi ? Hepsini bu yazımızda inceleyeceğiz.

KANSER NEDİR ?

Kanser her geçen gün milyonlarca kişinin canını alıyor. Kanserle savaşmak artık en büyükten en küçüğe şart olmuş durumda. Kanser yaş cinsiyet ırk dil din tanımıyor. Kimyasallar ve radyasyon hayatımıza girdikçe kanser olma oranımızda artıyor. Kanserin temel sebeplerinden biri gdo ve zirai ilaç kalıntılı meyveler. Organik meyve tüketmeliyiz. Meyve sebze tüketirken iyi yıkamalıyız. Hatta olayı bir adım ileri götürerek sirkeli suda bekletmek ilaç kalıntılarını tamamen temizlenebilir. Radyasyon kanseri tetikleyebiliyor. Televizyon bilgisayar ve telefonla geçirdiğiniz zaman ne kadar fazlaysa o kadar fazla kanser riskiniz artıyor.

KANSERE İYİ GELEN BİTKİLER

ZERDEÇAL

Her sorunumuza ilaç olan zerdeçal kanser içinde bir önleyici olabilir. Kanser hücrelerinin büyümesini engelleyen zerdeçal kanser ilaçlarında bulunan etkin maddeleri bulunduruyor. Zerdeçal beyin tümörü, prostat, meme kanseri pankreas kanseri gibi ve birçok kanser formlarında kanser hücrelerinin büyümesini engelleyerek kanser oluşumunu durdurabiliyor. Kanser hücresi büyüyemezse çoğalamaz. Kanser hastası diyebilmek için o bölgede kanserli hücre sayısı normal hücre sayısından fazla olmalıdır. Kanserli hücrelerin büyümesini önleyen zerdeçal sizi kanser olmaktan kurtarabilir. Zerdeçal tüketimini artırabilirsiniz. Sıcak çayınıza bir yada iki çay kaşığı zerdeçal ekleyerek kanser riskini azaltabilirsiniz. Zerdeçal sadece kansere değil bir çok rahatsızlığa iyi gelmektedir.

REYHAN

Asya ve İtalyan mutfaklarının kullanılan reyhan muazzam bir kanser önleyicidir. Reyhan antioksidan, antiviral ve antibakteriyel özelliklerinede sahiptir. Kanser hücrelerinin büyümesini önler ve kanser oluşumunu durdurur.

BİBERİYE

Biberiye anti kanser özelliğine sahip diyebiliriz. Kanser hücrelerinin büyümesini durdurmasıyla birlikte kemoterapi etkilerini emerek azaltır. Bir kanser hastasının canını sıkan kemoterapi yan etkilerine karşı kullanabileceği bir bitkidir. Biberiye tüketerek kansere karşı savaş açabilirsiniz.

KEKİK VE MAYDANOZ

Kekik ve maydanoz tüketimi anti kanser özelliğine sahiptir. Kekik ve maydanoz birçok sağlık sıkıntısına karşı kullanılabilir. Kanser hücreleri ile savaşma özelliği bulunan kekik ve maydanoz aynı zamanda anti bakteriel özelliğe sahiptir.

Kansere en iyi çözüm kansere hiç yakalanmamaktır. Kansere yakalanmamak için yukarıdaki baharat ve ot tüketimini artırınız. Radyasyon ve kimyasallardan uzak durunuz. Düzenli olarak kontrol olmanız kanseri erken fark etmek onu yenmenin en kolay yoludur.

KANSERE İYİ GELEN BİTKİLER

Kaynak :Kansere ne iyi gelir