Kapitalizm 2

enes_7
06-05-2013, 20:20   |  #1  
enes_7 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Merhaba arkadaşlar,

Size facebook üzerinden oynanan adındanda anlaşılacağı üzere Kapitalizm 2 oyununu tanıtmak istiyorum. Gerçekten severek oynadığım ve oynarken beraber zevk alacağım arkadaşlar aradığımdan buraya yazma gereği duydum. Oyunda çok kapsamlı ürün çeşitleri olduğundan tek başına oynamak biraz zor oluyor. Oyunu anlatmam gerekirse ilk olarak 30.000 tl ile başlayıp ilk şubenizi türkiyenin herhangi bir ilinde açıyorsunuz. Seviye 1 olarak başladığınızdan tekel veya manav açabiliyorsunuz. Bunların içindede çok çeşitli ürünler bulunuyor. İstediğiniz bir tanesini seçip satmaya başlıyorsunuz. Ucuza alıp piyasa değerlerinde satmanız gerekiyor. Bu şekilde kar edip yeni şubeler açabiliyorsunuz. Seviye geliştikce bahçe,çiftlik,fabrika ve madenler satın alıp veya kurup kendi ürününüzü kendiniz üretip kendiniz satabiliyorsunuz. Bu sayede daha çok para kazanıyorsunuz.Oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum.

http://goo.gl/guO2s Bu linkten oyuna başlarsanız hem bana yıldız kazandırıcaksınız hemde irtibat halinde kalabileceğiz.Hertürlü sorunuzu oyun üzerinden sorabilirsiniz. Teşekkürler 

merat
14-11-2014, 13:53   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Evet çok güzel oyun bende oynuyorum. Ama belirli bir süreden sonra oyun sıkmaya başlıyor. Bunun için oyunun içeriğinin geliştirilmesine ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum.