kariyer.net'teki fantastik yazılımcı ilanı

samet61
21-04-2016, 14:41   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

http://www.kariyer.net/is-ilani/ ... stem-mimari-1510590

ilana bak hizaya gel!

digitürkün şuan yayında olan ilanıdır. o kadar teknolojiyi bilipte maaşlı işte çalışan insan net maldır. net ne demek sözlük anlamını değişir.

ilan kendiyle çelişiyor bikere. muhterem diyor ki; kendi işlerinin sorumluluğunu alıp işlerini koordineli bir şekilde yürütebilen, girişken olup rahat iletişim kurabilen, yerinde saymayı sevmeyen, kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açık. sayın kendini şaşırmış ilan verenler bu kadar konuyu bilip bu özelliklere sahip insan senin digitürkünü 5 kere satın alacak uygulamayı hafta sonu uyku mahmurluğunda yazar, bir pazar gezmesinde de karşılaştığı bir zengine digiturk + 750 milyon dolara satar. bunları bilip sana başvuran adam seni almaya geliyordur.

akşam akşam nasıl sinirlendim bak. adamların yazdığı her madde ayrı bir uzmanlık alanı. manyaklar ya. insanlar ordaki bir maddeye ömürlerini veriyor at kafası. big data, sistem administrator, ölçeklendirme, yazilim, bulut bilişim daha maddelerin içi de var da girmedim oralara. bunların her birinin uzmanı ayrı kardeşim. gideceksin hepsi için ayrı adam alacaksın. ölü eşşek bulup binme derdinde abiler.