Karma eğitim insanın doğasına aykırıymış ba ba ba!

theironman
09-11-2015, 14:32   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ülkemizin en saygın ve en önemli eğim sendikası memur-sen ve eğitim-bir-sen birecik temsilcisi nahsan aydın bey'in önemli açıklaması.

velierimizin ve çocuklarımızın karma eğitim dayatması karşısındaki mağduriyetinin giderilmesiyle ilgili önemli noktalara değinmektedir.

eğitim kademesinin ilk derecesinden itibaren karma eğitim sisteminden vazgeçilmesi gerektiğini belirten aydın, bu eğitimin olmadığı okullarda başarı kalitesinin arttığına işaret etti

karma eğitim veren okulların başarının oranının diğer okullara oranla daha düşük olduğunu söyleyen aydın, “karma eğitim yapmayan okullarda öğrenciler daha başarılı oluyorlar. olaya başarı gözüyle bakıyorsak bu anlamda çocukların başarısı da artacaktır. ayrıca karma okullarda bazı öğretmenlerin karşıt cinsleri yan yana oturtma gibi yanlışları olabiliyor. bunlar insan fıtratına aykırıdır." demiş.

biz bu kafaları değiştirmedikçe içimizdeki bu olmayan sorunlarla uğraştıkça elin oğlu bizi daha çooooook geçer gider.

theironman bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
selim_firat
09-11-2015, 14:33   |  #2  
selim_firat avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

karma eğitim olmadan adamlar okula gitcek sonra ee?_ kadınını tanımayan kadından utanan bi nesil yetişip iş hayatında kaıdnla karşılaştığında mala bağlyacak nerelerinden uydururlkar bu fikirleri bilemiyırum allah akıl fkr veresin

selim_firat bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]