kaspersky den emin değilim..

Banned
14-03-2009, 15:54   |  #51  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

tamam o zaman sorun yok antivirüsü körü körüne savunup başka bir şey kullanmam diyenler senin dediklerini iyice düşünsün bakalım belki bir şeyler çıkarırlar bundan.

mancukya
14-03-2009, 16:37   |  #52  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008
C@BİR
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ben onuncu köyden sesleniyorum kaspersky internet security üzerine program yoktur.Bilgisayarda 65.536 tane port var.Avira kaçını kapatabiliyor söyleyin..anti-phishing anti-dialer,anti........neler neler...var mı kardeşim.avira benim dışardan bir portum açılmaya kalktığı zamam bu port açılacak izin veriyormusn diye soruyormu..avira kullananlar kaç yıldır avira kullanıpta tecrübe yapıp konuşuyorlar...hayır yani daha mükemmelse bizede anlatın onu kullanalım..
Avirayı savunanlar:
Kaç defa server kullandınız,bankacılık işi yaptınız.cisco bilen varmı..avira autron a çare ararken kaspersky activexdebugger32 virüsünü temizliyordu..yukarıda arkadaş demiş? kaç yıldır deneyimlisiniz bilmeden yorum yapmayın diye bu beşinci yıl kasperskydan şaşmadım şaşmamda.çünkü 85GB lık verimi avast yüzünden kaybettim.avirayıda gördüm.BEnim söylediklerim sadece profesyoneller içindir.Haa normal kullanıcısındır.her siteye girmezsin,interaktif işlem yapmazsın siber,warez,hack konularıyla ilgilenmezsin interneti gazete okumak radyo dinlemek v.b. için kullanırsın o zamn tutupta kaspersky kullanma avira avast ne istersen kullan...Kusrumuz varsa AFFOLA.
Avira port falan kapatmaz Kasperda kapatmaz Kasperin Güvenlik duvari kapatacak onu.
port acmak zararli yazilimlarin görevidir pcye sizmayi engellemekte.
Ayrica Antivirlerde hemde bedava olanla her siteye girersin hic bir sorunda yazamassin.
Son 2 senede adamlar tartismasiz her teste ilk 3 ücünde zaten.
Avira free versiyonunda zaten spyware korumasive güvenlik duvari yok.
Bunun icinde her zaman yapilan tavsiye commodo free yada zone alarm yada baska bir güvenlik duvari yaninada spybot, avg, Ad adware den bir tanesi ve anti malware programi.
Neticede Kasperda spyware ve malware icin digerleri gibi yetersiz ve bu tarz programlarla rama yapildiginda ondada cikiyor.
parali versiyon Antivirde güvenlik duvari ve spyware korumasi var ama genede spy ve malware konusunda diger antiler gibi desteklemekte fayda var.

Bir kere tartisma yersiz Foruma giren üylerin 100 de 90 nod32 yada Kaspersky sahte lisansla kullaniyor özellikle Kasper icin black list olayini bilmeyen yok burada bedava super koruma sagliyan bir program elestiriyorsunuz daha denemediniz bile üstelikde bilmeden kötülüyorsunuz ne hikmetse Dönem dönem Kaspersky ve Norton sitelerinde online taramalarda bulunan sonuc 0 madem Antivir yetersiz niye bulamiyor birsey ?
Burada Antivir diyenler salak degil hepsi zamaninda Norton, Kasper, Nod32 deniyerek gelme kurupda iyide demediler kendilerine göre baz aldiklari birseyler var.
Yapilan öneri basit black list ugrasmadan yada para vermeden Antivir + commodo pcnizi paralilardan daha iyi korur korkmadan kullanabilirsiniz diyen insanlar bosuna konusmuyor hepsi denemis kisiler.
Daha önce Cin yapimi rise antivirusunu denedim forumda paylastim dvbupload dan 70 yakin dalgayi yedikden sonra hemn kaldirip forumdada paylastim ama antivirle pcsi cökmüs kac kisi bulabileceksin acaba ?
Ayrica son olarak son 2 ay icinde hem Norton hemde Kasperin siteleri hacklendi nasil koruma sagliyorlarsa demekki isin uzmani karaliysa güvelik uzmalarina bile yediriyormus.
Ayrica is yerleri zaten server bazli programlari kullanirlar
hic sevmeme ragmende isyerlerinde nedense Norton kullaniyor Kasperin esamasi okunmuyor adamlar piyasada 100 de 90 Dünyanin pek cok yerinde.

Son Düzenleme: mancukya ~ 14 Mart 2009 16:44
mancukya
16-03-2009, 01:21   |  #53  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Buradaki olayi sen anlamiyorsun arkadas her websitesi hakclenir ayni mantikdayiz ama güvenlik sagladigini söyleyen bir sirketin hacklenmesi dogal kacmiyor.
Neden Antivirus kullaniyorum sürekli format atmamak icin Xp de solucan Blaster cikana kadar ihtiyac duymuyordum.
Acikcasi banka islemleri yapan, borsa vs vs, netten alisversen yapan kisiler icin iyi bir koruma gerektigi gercek ama kesin cözümmü hayir en azindanönelmi almak gerekiyor orada hem fikirim.
Ben sadece normal ev kullanicisi icin söylüyorum is yeri sahibi olsam tek kuracagim program hic sevmememe ragmen Norton server olucaktir yada mcafee panda tarzi full güvenlik veren bir ürün orasi kesin.