Kaspersky'den World Of Warcraft fırsatı

CHIP Online
23-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kaspersky'nin güvenlik paketini satın alanlar, artık bu popüler oyunun da sahibi olacaklar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kas ... -firsati_38265.html

Kaspersky Lab, Internet Security 2013 ürününü oyun pazarının dev ismi Blizzard Enterainment'in World Of Warcraft'ı ile zenginleştirdi. KIS 2013 ile popüler bilgisayar oyunu, avantajlı fiyat seçeneğiyle raflardaki yerini aldı.


Güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki önemli şirket Kaspersky Lab, oyunseverleri sevindirecek yeni bir gelişmeye imza attı. Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Blizzard Entertainment ile işbirliği gerçekleştiren Kaspersky Lab, bu tatil sezonundan itibaren oyun tutkunlarına bu işbirliğinin avantajlarından faydalanma şansı sunmaya başladı.


İşbirliği doğrultusunda, Kaspersky Lab'in en yeni tüketici ürünü Kaspersky Internet Security 2013 (KIS) ve çok oyunculu bilgisayar oyunu World of Warcraft birleştiriliyor. KIS 2013 perakende satış fiyatına piyasaya sunulan bu avantajlı pakete, Türkiye'de bulunan başlıca perakende satış noktalarından da ulaşılabilir.


KIS 2013 ve World of Warcraft paketi, birçok seçeneği de beraberinde getiriyor. Bunların başında, 30 günlük ücretsiz World of Warcraft oyun aktivasyonu, Blizzard'ın Burning Crusade ve Lich King oyunlarının içeriklerine de erişim sağlıyor. Böylece bu seti satın alan oyuncular, hem dünya çapında ödüllü oyun World of Warcraft'ı oynarken hem de Kaspersky Internet Security 2013'ün günlük bilgisayar kullanıcılarını hedef alan siber tehditlere karşı sunduğu üst düzey korumadan yararlanma fırsatını elde ediyor.


Tüm Konu: Kaspersky'den World Of Warcraft fırsatı

Kaynak: www.chip.com.tr

PCPCPCPCPCPCPCPCPC
23-01-2013, 11:39   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

harbiden güzelmiş keşke wartcraft 3 te de olsa bu özellik ozaman tadından yenmez ama bu bi başlangıç nasıl ekran kartına göre oyun yapıyolarsa artık güvenli oyunlarda oynaya bileceğiz çünkü çok sahtekarlık dönüyo bu işlerde online oyunlarda insanların bilgisayarlarını bozmaya çalışıyo bazı çakallar büyük şirketlere saldırın arkadaş oyun oynayanlardan ne istiyosunuz :D