Kaspersky Lab'den hediye yağmuru!

CHIP Online
01-09-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kaspersky Lab Türkiye, başlattığı kampanya kapsamında bu çekici ödülleri dağıtıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kas ... -yagmuru_42366.html

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri şirketi Kaspersky Lab, Türkiye'de atılımlarına devam ediyor. Kullanıcılarına yönelik bir kampanya başlatan Kaspersky Lab kutu ve DVD ürünlerinden satın alan herkes, birbirinden güzel ödülleri kazanma şansına sahip olacak.


26 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Aralık tarihine kadar sürecek olan kampanya ile kullanıcıları, 3 adet Nissan Juke 1.6 Visia, dörder kişilik 4 aileye Paris turu, 5 adet 2013 model Honda CHS125WHC FIZY, 15 adet Samsung Galaxy 10.1 tablet ve 25 adet Bianchi Montana V bisiklet kazanma şansı bekliyor.


Çekilişe katılmak ise oldukça basit... Bunun için kutu veya DVD ürün satın almak ve www.kasperskykazandiriyor.com adresine kayıt olmak yeterli. 'Kaspersky Kazandırıyor' kampanyasının çekilişi ise önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşecek.


Bu heyecan verici promosyona dahil ürünler, kullanıcılara rakipsiz güvenlik ve kullanılabilirlik sunmak için tasarlandı. Kaspersky Anti-Virus 2013 - bulut tabanlı işlevsellik ve kullanıcının PC üzerinde çalışan güçlü güvenlik teknolojilerini birleştirerek günümüz tehditlerine karşı gerekli güvenliği sağlıyor. Öte yandan, Kaspersky Internet Security 2013, Güvenli Para, Güvenli Klavye ve diğer benzersiz özellikleri ile birlikte, kullanıcıyı sadece virüslere değil, internetteki karmaşık tehditlere karşı da koruyan, aşılması güç bir koruma sağlıyor. Kaspersky PURE 2.0  ise gelişmiş, en son kötü amaçlı yazılım ve internet tehditlerine karşı, dijital kimlik, belgeler, fotoğraflar, müzik ve şifreler de dahil olmak üzere kullanıcının bilgisayarını korumak için gerekli her şeyi sunarak güvenlik ve korumayı bir seviye daha ileri götürüyor.


Yarışma başvurusu için www.kasperskykazandiriyor.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm Konu: Kaspersky Lab'den hediye yağmuru!

Kaynak: www.chip.com.tr