Kavisli Samsung UHD TV Türkiye'ye geliyor!

CHIP Online
19-03-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Ocak ayında CES'te tanıttığı kavisli UHD TV'si, bu tarihte Türkiye'de satışa sunulacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kav ... -geliyor_46065.html

Samsung'un, CES 2014'te tanıttığı yeni nesil UHD TV'si önümüzdeki ay Türk tüketiciler ile buluşuyor.  Samsung IFA 2013'te dünyanın ilk UHD TV'sinin tanıtımını gerçekleştirerek, bu alandaki liderliğini teknolojik üstünlüğü ile birlikte ortaya koymuştu. Şirket, küresel TV pazarındaki tartışmasız liderliğini, yeni model kavisli UHD TV'ler ile sürdürüyor.

Samsung'un kavisli UHD TV modeli, optimize edilmiş renk özelliği sağlayan ve derinlik hissini artıran, yeni bir patentli görüntü  algoritması kullanıyor. Kavisli panelin daha da geliştirilmesi ve yeni TV devre teknolojisinin eklenmesiyle, çok daha üstün görsel sonuçlar ortaya çıkıyor. Geliştirilmiş kavisli panel ile çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunan cihaz, farklı ve göz alıcı bir TV deneyimi vaat ediyor.

Farklı açılardan bakıldığında da neredeyse iki kat canlı ve parlak görüntü sağlayan Samsung Curved UHD TV, tüm noktalardan en iyi görsel sonuçları almanızı sağlıyor. Görüntü kaynağı gözetmeksizin, tüm içeriği "UHD" görüntü kalitesi seviyesinde aktaran 'UHD Upscaling' özelliği de ürünü farklı kılan bir diğer unsur olarak öne çıkıyor. Samsung'un Curved UHD TV'si, 8 milyon piksel (3840X2160) ekran çözünürlüğüne sahip.

Tüm Konu: Kavisli Samsung UHD TV Türkiye'ye geliyor!

Kaynak: www.chip.com.tr