Kelimezber - İngilizce Kelime Ezberleme Uygulaması

metin169met
19-08-2020, 11:27   |  #1  
metin169met avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2020

Merhabalar, 

Yakın zamanda yayımladığım Google Play' de yerini alan Kelimezber uygulamamı sizlere tanıtmak istiyorum. Uygulamanın amacı sizlere ingilizcede ezberlemek istediğiniz kelimelerden oluşturacağınız sözlüğünüzdeki kelimeleri sizlere kolayca ezberletmek.

Uygulama sizlere hazır kelimeler sunmuyor. Tamamen kendinizin oluşturacağı kelime sözlüğünüzdeki kelimeleri ezberlemenizde yardımcı olacak pratik kısımlarını barındırıyor. Son güncelleme ile birlikte gelen bildirim özelliği ile de gün içinde 'Kelime: ... Anlamı: ...' (Kelime: Car, Anlamı: Araba) şeklinde telefonunuza sessiz bildirimler düşüyor ve bu şekilde uygulamayı açmadan da verim alabiliyorsunuz.

Pratik kısmında kelimeleri bilme oranınıza göre her bir kelimenizin kendi ezber değeri oluşuyor. Böylelikle hangi kelimelerinize daha hakim olduğunuzu kestirebiliyorsunuz. Uygulamanın sizin için yararlı olup olmayacağını anlamanın en iyi yolu indirip biraz kullanmak :) Benim de oldukça tavsiyeye ihtiyacım var çünkü tek başıma uygulamadaki eksikleri bir yere kadar tespit edebilirim. Ne kadar farklı kişinin gözünden uygulamayı gözden geçirip tavsiyelerinizi ve verimli olabilecek özellikleri dile getirirsek ben de o kadar uygulamayı iyi hale getirebilirim.

Uygulamanın Linki: https://play.google.com/store/ap ... re.kelimezber&gl=TR

Teşekkürler :)

Son Düzenleme: metin169met ~ 19 Ağustos 2020 11:27 Neden: