Kendi blog sayfanızı hazırlayın!

CHIP Online
17-11-2008, 15:41   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yazılarınızı herkesle paylaşmak mı istiyorsunuz? O halde bir blog sayfası hazırlamanın tam zamanı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Kend ... azirlayin_9595.html

Bazılarımız gün içinde yaşadıklarımızı kaleme almak için günlük tutma ihtiyacı içerisindedir. Bir bakıma günlüklerle sırdaş olur, o gün içerisinde başımıza gelenleri günlüğümüze anlatır, geleceğimize dair hayallerimizi ve beklentilerimizi günlüklerimizle paylaşırız.

Ancak bu günlükler genellikle kimseye açık olmayıp sadece kişinin kendisini bağlar. Diğer bir deyişle kişi, günlüğü bir başkası okusun diye kaleme almaz; sadece yaşadıklarını yazmak ister; hepsi bu.

Ancak günümüzde günlük tutma anlayışı da artık yavaş yavaş farklılaşmaya başlamıştır. Artık kullanıcılar, internet üzerinden yaşadıkları olayları kendi sayfalarında dile getirmeye ve herhangi bir olayla ilgili kendi yorumlarını internet sayesinde milyonlarca kullanıcıyla ulaştırabiliyor.

Bu anlamda kullanıcıların imdadına yetişen ve kullanıcıların kişisel yazılarından oluşan bloglar, bugün için milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Herhangi bir konu hakkında yazdığı yazıyı herkesle paylaşmak isteyen bir kullanıcı, basitçe bir blog hizmeti veren siteden hesap açmak suretiyle bunu kolayca başarabilmektedir.


Tüm konu: Kendi blog sayfanızı hazırlayın!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Blog sayfası hazırlarken sizce nelere dikkat etmek gerekiyor?