Kendi Chromecast'inizi yapmanın bedava yolu!

CHIP Online
03-09-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Chromecast ucuz olabilir ama Türkiye'de satılmıyor. O zaman gelin, kendi Chromecast'imizi yapalım!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ken ... ava-yolu_42416.html

Resimlerle: Hangi uygulama, ne kadar veri tüketiyor?

Chromecast, 35 dolarlık harika bir cihaz olabilir ancak şu an Türkiye'de satılmıyor. Dolayısıyla bu uygun fiyat, çoğumuz için önem taşımıyor. Ancak üzülmeyin, Google Play'deki CheapCast adındaki ücretsiz uygulama ile Android'li cihazınızın Chromecast gibi davranmasını sağlayabilirsiniz.


Arka planda çalışan Cheapcast, diğer Android'li cihazların YouTube videolarını ona gönderebilmelerine izin veriyor. Uygulama henüz beta aşamasında olduğundan Netflix gibi akış uygulamaları, Chrome sekmelerini TV'ye aktarma gibi işlevleri henüz desteklemiyor; ancak bizce bolca potansiyeli var.


micro-HDMI veya bir micro USB'den HDMI'a dönüştüren MHL adaptörüne sahipseniz, Android'li cihazınızı kolayca televizyonunuza bağlayabilir ve tam bir Chromecast deneyimi yaşayabilirsiniz. Kullanmadığınız bir Android'li cebiniz veya tabletiniz varsa, onu bu iş için TV'nizin yanına yerleştirebilir ve telefonunuzla yönetebildiğiniz bir medya cihazı haline getirebilirsiniz.


<span style="text-decoration: underline;">Cheapcast ile yapabileceklerinizi öğrenmek için sonraki sayfamıza tıklamanız yeterli.</span>


Tüm Konu: Kendi Chromecast'inizi yapmanın bedava yolu!

Resimlerle: Hangi uygulama, ne kadar veri tüketiyor?

Kaynak: www.chip.com.tr