Kendi küçük, sesi büyük UE Mini BOOM!

CHIP Online
07-02-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Canlı renklere sahip hoparlör UE Mini BOOM, küçük boyutları ve derin baslarıyla dikkat çekiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ken ... ini-boom_45220.html

Ultimate Ears, tarafından tasarlanan UE Mini BOOM, canlı renk seçenekleri ve yüksek ses kalitesi ile şaşırtıyor. Ultimate Ears'ın yeni seviyesi ile derin baslar ve net tizlerde yükses ses kalitesi sunan mini hoparlör, küçük ebatları ile dilediğiniz her yere rahatlıkla taşınabiliyor.  


Kolay kullanımı, Bluetooth bağlantısı ve 10 saate kadar dayanan şarjıyla UE MINI BOOM, yolculuk ederken ve müzik dinlerken sizin için iyi bir arkadaş. Bluetooth özelliği ile 15 metre uzaklıkta bile aynı yüksek ses kalitesi sunan UE MINI BOOM, kullanışlı mikro USB şarj aletiyle her yerde rahatça şarj edilebiliyor. İstendiği takdirde iOS ve Android için geliştirilen UE MINI BOOM uygulaması sayesinde iki UE MINI BOOM kablosuz olarak eşleştirilebiliyor.


Ultimate Ears'ın günümüzün hareketli yaşam tarzına yönelik ürünler tasarladığını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "UE MINI BOOM bugünün yaşam tarzı için ideal bir arkadaş. Tabletinizden en yeni müzik videolarını izlerken, aileniz ile birlikte uzun bir yolculuğa çıkarken, kısaca müzik dinlemek istediğiniz her yerde ve her zaman sizinle" dedi.


Turuncu, mor, kırmızı, sarı ve siyah renk seçenekleri bulunan UE MINI BOOM, dayanıklı metal çerçevesi ve kaplaması sayesinde kolayca taşınabilir. Etkileyici akustiği, dayanıklı yapısı, kristal berraklığındaki ses kalitesi ve telefona cevap verme seçenekleriyle UE MINI BOOM müzik dinlemek istediğiniz her yerde sizinle.

Tüm Konu: Kendi küçük, sesi büyük UE Mini BOOM!

Kaynak: www.chip.com.tr