Kestrel GX [22.04.2013]

CHIP Online
22-04-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kestrel GX kullanımı hızlı ve basit olan bir dijital fotoğraf yönetimi ve edit programıdır

Kestrel GX ile fotoğraflarınızı kameradan pc'ye aktarırken aynı kolaylıkta edit ve kategorize etmenizi de sağlar.  Kestrel GX ile daha sonra  rahatça bulabilmeniz için fotoğraf dosyalarınıza arama anahtar kelimeleri de ekleyebilirsiniz.

Kestrel GX ayrıca DVD, falsh bellek ve harici harddisk'inizdeki fotoğrafları kolayca kataloğa dönüştürebilirsiniz. Harici bellğiniz bağlı olmasa da nerede olduğunu görebilirsiniz. Kestrel GX'in kuvvetli katalog ve arama yapma fonksiyonu bir çok başka destekleyici program ile desteklenmiştir. Dosyaları başka formata dönüştürebilir, fotoğraf albümleri oluşturabilir ve kendinize has baskı ve etiket şekilleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca slayt gösterisi ve yeniden boyutlandırma, döndürme, yeniden adlandırma vb. pek çok editi yapabilirsiniz.

Eğer fotoğraf editinde yeniyseniz, Kestrel GX'ın hazır 10 adımıyla profesyonel düzeyde edit yapabilme şansınız da var! Filtreleme, skeçleme, polaroid ve perspektif düzeltme gibi efektleri de cabası...

<span style="text-decoration: underline;">Kestrel GX Video Turu</span>

Lütfen  Kestrel GX geliştiricisi olan Cerieus'un yükleme sırasında 3. taraf olarak OpenCandy ağını kullandığını dikkate alınız.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Kestrel GX