Keylogger Lazım

Trane46
09-08-2010, 21:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

Arkadaşlar Kendi Pc'mi kardeşim kurcalıyo uygunsuz siteleree giriyomu diye konturlol etmem lazım bi program önerirmisiniz 3-5 gün bile dayansa yeter ... e-mailime lo göndericek

hüseyin111
09-08-2010, 21:31   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

İlk olarak bilgisayar üzerindeki etkinlikleri takip edebilmek adına bir izleme yazılımı kurarak işe başlayacağız. SpyBuddy programı, bilgisayarınız üzerinde yapılan tüm işlemleri gizlice takip edebilen oldukça kabiliyetli bir izleme yazılımıdır. Sağladığı bilgiler arasında ziyaret edilen web siteleri, anlık mesajlaşma kayıtları, açılan pencereler, çalıştırılan programlar, dosya ve klasörler üzerinde yapılan tüm işlemler, klavyede basılan tuşlar, belirlenen zamanlarda alınan ekran görüntüleri bulunuyor. Program aynı zamanda kullanıcıların erişebilme ihtimaline karşı şifre koruması da sunuyor.
Programı gizli olarak çalıştıracağımız için kurulum tipini ''Stealth/Hidden'' olarak seçiyoruz. Kurulum sonunda şifremizi beliyliyoruz. Karşımıza gelen pencerede programın hangi etkinlikleri kaydedeceğiz, ekran görüntülerinin hangi aralıklarla alınacağı, bilgilerin e-posta ile gönderilmesi için gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tüm bilgiler program tarafından otomatik olarak kadedilmeye başlyor. Kayıtlı verileri görmek istediğinizde ise [CTRL+SHIFT+ALT+F9] tuşlarına birlikte basmanız ve kurulum sırasında belirlediğiniz şifreyi girmeniz gerekiyor.