Kindle Transfer (Herkese Hediye Lisans) 24 Saat

Gürkan
05-01-2016, 18:04   |  #1  
Gürkan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Tüm kullanıcılara her bir sürümü $39.99 USD değerinde olan Kindle Transfer yazılımı hediye edilmektedir. Çekiliş ve kura yoktur. Kampanya 24 saat sürecektir ve isteyen herkes bu süre içerisinde programa ücretsiz sahip olabilir...

Kindle Transfer, Kindle cihazlarınız için basit ve güvenilir bir e-kitap transfer yazılımıdır.  Kindle ile Kobo cihazlarınız arasında,  bilgisayar ile Kindle ve Kobo ile bilgisayar arasında sorunsuz ve kolayca e-kitaplarınızı aktarabilirsiniz. Kindle Transfer, kitapseverlerin e-kitaplarını kolayca istedikleri cihaza aktarabilmelerini sağlar. Başka bir Kindle cihazından e-kitaplar alabilir, transfer edebilir veya herhangi bir bilgisayara Kindle kitaplarını aktarabilirler. Güvenle Kindle kitaplarınızı yedekleyebilirsiniz, ya da kolayca başka birçok Kindle ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca e-kitaplarınızı serbestçe farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.  DRM korumalı e-kitaplarınızın korumasını kaldırarak dönüştürme ve kopyalama yapabilirsiniz.

Buradan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz. Çekiliş ve kura yok. Hediye lisanslar ömür boyu geçerlidir. Güncelleme ve teknik destek içermez. Not: Hediye lisansları 3 gün içerisinde aktif etmeniz gerekmektedir.