Kingston'dan iki yeni ürün

CHIP Online
27-03-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kingston Technology, tümüyle siyah renkte üretilen HyperX bellek modellerini duyurdu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kin ... eni-urun_39426.html

Önde gelen bellek ürünleri üreticilerinden olan Kingston, HyperX bellek ailesinin 10. yılını özel ürünlerle kutlamaya devam ediyor.  Bu kapsamda, tamamı yeni siyah devre kartına (PCB) sahip olan iki bellek modeli üretildi. Kingston'ın yüksek performanslı HyperX Beast ve giriş seviyesi 'black' serisi modelleri, soğutma ünitelerinin altında siyah PCB taşıyorlar.


Predator ailesinin yeni üyesi HyperX Beast bellek modeli ikili ve dörtlü kitler halinde 8GB'tan 64GB'a kadar değişen kapasitelere sahip ve 2.400 MHz frekans değerine ulaşabiliyor. Bu bellekler; oyuncular ve içerik üreticiler için özel olarak tasarlanmış. Aynı zamanda 2.133 MHz 64GB ve 2.400 MHz 32GB Beast'in, Intel XMP sertifikalı en hızlı bellekler olduğu belirtiliyor.


HyperX black modelleri ise tekli 4 ve 8GB modüllerin yanında 8 ve 16GB'lık çift kanal kit ile 1.333 ve 1.600 MHz frekanslarla kullanıcılara sunuluyor. Kingston HyperX İş Geliştirme Müdürü olan Larry Yang şunları söylüyor: ''Müşterilerimiz ve takipçilerimiz bizden sistem tasarımlarıyla daha uyumlu olacak siyah PCB'ye sahip bellekler istiyordu. Biz de etkileyici tasarım ile performansı bir araya getirmeyi başardık. Siyah üzerine siyah birleşimi, piyasadaki her bileşenle kolayca uyum sağlayabiliyor."

Tüm Konu: Kingston'dan iki yeni ürün

Kaynak: www.chip.com.tr