Kingston'dan Windows To Go destekli USB çubuk

CHIP Online
01-11-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kingston, Windows 8'i yanınızda taşımaya izin veren yeni USB belleğini duyurdu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kin ... sb-cubuk_36756.html

Kingston Technology Company'nin flash bellek üreten şirketi Kingston Digital, Inc. Kingston DataTraveler Workspace USB Flash sürücüyü pazara sunduğunu açıkladı. Windows 8 Enterprise işletim sisteminin bir parçası olan Windows To Go sertifikasını taşıyan DataTraveler Workspace, kullanıcılara, taşınabilir cihazlar üzerinden kurumsal masaüstü bilgisayarları başlatma (boot) ve Windows 8 işletim sistemlerini çalıştırma yetkisini kullanma fırsatı sunuyor. Yeni sürücü, SSD kapasitesinde performans sunan özel bir harici USB 3.0 sürücüden oluşuyor.DataTraveler Workspace özellikle Windows 8 Enterprise işletim sisteminin Windows To Go özelliğini kullanmak isteyen kurumlar için tasarlandı.


Bu sürücü çalışanlardan sözleşmeli personele ve danışmanlara kadar kurumun geniş mobil kullanıcı tabanını yönetmekten sorumlu olan IT yöneticilerine önemli bir destek sağlıyor. Kingston'ın bu yeni sürücüsü, şirketlerin ve kurumların "Cihazını Kendin Getir (BYOD)" politikalarına ve olağanüstü durumdan kurtarma gereksinimlerine yanıt veriyor.


Microsoft Windows Enterprise Ürün Pazarlama Direktörü Karri Alexion-Tiernan, "Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar müşterilerimize kendi kurumsal bilgisayar ağlarına büyük güven ve verimlilikle erişmeyi sağlayan bu teknoloji, günümüzde işgücünde önemli bir değişim yarattığı gibi yeniliklerimizi bire bir yansıtmasıyla etkili bir seçenek sunuyor" diyerek şöyle konuştu: "Kingston'ın DataTraveler Workspace'i sayesinde müşterilerimiz USB sürücüden Windows 8 çalıştırmanın müthiş deneyimiyle maksimum performans ve iş devamlılığı elde edebilecek".


Tüm Konu: Kingston'dan Windows To Go destekli USB çubuk

Kaynak: www.chip.com.tr