Kingston'dan yüksek performanslı HyperX Beast

CHIP Online
26-11-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kingston'un yeni yüksek performanslı, overclock dostu RAM'i HyperX Beast ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kin ... rx-beast_37180.html

Kingston, HyperX ürün serisinin en son modeli HyperX Beast'i duyurdu. Ürün, yüksek performansı, geniş kapasitesi ve Intel XMP uyumuyla kendisinden söz ettirmek istiyor. Göz alıcı ve şaşırtıcı ısısavar (heat spreader) tasarımı ile HyperX Beast, oyun tutkunlarını, PC söküp takmayı sevenleri, yenilikçi tasarımlar ile kendi donanım tarzlarını yaratanları ve overclock meraklılarını hedefliyor.


Predator ailesinin bir üyesi olan HyperX Beast, Kingston'ın performans arayışındaki kullanıcılarına tavsiye ettiği en önemli bellek serisi olarak öne çıkıyor. HyperX Beast, maksimum performans arayışındaki uygulamalara cevap veren ve 2400 MHz'e kadar hızlı işlemci frekanslarını destekleyen ürün kitleri şeklinde sunuluyor. 8 – 64 GB kapasitelerle sunulan bu bellek serisi, HyperX bellek ailesi içinde, özellikle ısısavar tasarımı ve rengiyle farklılığı ve karakteriyle kendisini gösteriyor. Üçüncü nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcileriyle çalışacak şekilde tasarlanan bu bellek AMD'nin en yeni A-serisi işlemcileriyle de uyumlu çalışmak için üretilecek. Intel XMP teknolojisini kullanabilmesi ise HyperX Beast'in önemli bir avantajı olarak öne çıkıyor. Böylece kullanıcılar, Kingston mühendisleri tarafından ön-ayarları yapılmış hız profillerinden birini seçerek kendileri için en uygun performans optimizasyonunu gerçekleştirebiliyor.


Kingston'ın kıdemli teknoloji müdürü Mark Tekunoff "Yüksek hız seviyelerine çıkabilmek için belleğimizin üretiminde performansı en iyi şekilde değerlendirecek bileşenleri kullandık" diyor. "Adı üstünde Beast (Canavar) bellek modülleri, bugün, pazarda en geniş kapasiteyle en yüksek performansı birlikte sunan benzersiz örneklerdir ve tasarımlarıyla sisteminize muhteşem bir görünüm kazandıracaktır".


HyperX Beast bellek, ömür boyu garanti ve ücretsiz canlı teknik destek güvencesiyle tüketiciye ulaşıyor. Daha fazla bilgi için www.kingston.com/hyperx adresine göz atabilirsiniz.

Tüm Konu: Kingston'dan yüksek performanslı HyperX Beast

Kaynak: www.chip.com.tr