kiralık bar masası

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Bilal Kızıl1
24-06-2016, 18:54   |  #1  
Bilal Kızıl1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

barmasasi.kiralama.xyz/kiralik-bar-masasi
kiralık bar masası

Her türlü organizasyon veya etkinlikte kullanabileceğiniz kaliteli kiralık bar masası hizmetlerimiz ile her sene olduğu gibi bu sene de bir numara olmaya devam ediyoruz.
Yaklaşan bahar aylarında yapmayı planladığınız parti, doğum günü, sünnet düğünü, nişan, eğlence, toplantı, sergi, fuar, etkinlik, galeri ve daha birçok etkinlikte rahatlıkla kullanabileceğiniz kiralık bar masası seçeneklerimiz ile misafirlerinizin karşısında göz doldurabileceksiniz. En uygun fiyatlı kiralık bar masası hizmetini en kaliteli malzemeler ile firmamızdan temin edebilirsiniz. İhtiyacınız olan sayıda kiralık bar masasını sınırsız şekilde firmamızda bulmanız mümkün. Dilerseniz, çeşitli ve şık kumaşlar ile giydirilmiş bar masası hizmeti de alabilir veya daha sade bir görünümü de tercih edebilirsiniz. Bar masalarını kumaş, tül veya işleme gibi modeller ile süsleyebilmekteyiz. Yapacağınız organizasyon veya etkinliğin içeriğine uygun renk ve desenlerde size sunacağımız bar masaları ile alana gelen misafirlerinizin büyük beğeni ve takdirini kazanabileceğinizi garanti ediyoruz. Şıklığın ve zarafetin gerçek kelime anlamını konuklarınıza öğretebilirsiniz. Kiralık bar masası hakkında daha detaylı bilgilendirme ve avantajlı fiyat opsiyonlarımız için mesai saatleri dahilinde irtibat numaralarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      
    
   
  
 
DİKDÖRTGEN DÖRT AYAKLI BAR MASASI VE SANDALYE KİRALAMASI YAPABİLİRSİNİZ.
HER TÜRLÜ BİSTRO MASA VE SANDALYE TEMİNİ İÇİN FİRMAMIZ İLE İRTİBAT KURABİLİRSİNİZ.
        
KOKTEYL MASA KUMAŞ SÜSLEME VE GİYDİRME İÇİN SİZLERE ÖZEL FİYATLANDIRMA VE MODEL SEÇENEKLERİ SUNUYORUZ.
       

    
Kare bistro masa seçimleri genelde masa üstünün geniş olması açısından seçilmektedir. Üzerine çeşit olarak fazla materyal alacağı için kare masa seçimi daha ön plana çıkmaktadır.
    
Neden bar masası ( Bistro masa ) ve bar sandalyesi tercih edilmektedir ?
* Alandan tasarruf yapılmaktadır  * Ziyaretçilere menü sunarken zaman kazanılır , her türlü menü daha önceden masa üstlerine konarak ziyaretçilere sunulur  * insanlar ayakta olacağı için birbirleri ile daha görsel şekilde görüşeceklerdir  * sayısız ziyaretçinin oturarak hem hizmet beklemesi hem de yer işgali önlenecektir. Zİyaretçiler garson ve diğer çalışanlar ile ilişkiye girmeden direk alacaklarını masa üslerinden temin edecektir. Bu ve daha sayamayacağımız birçok sebepten dolayı bar masası tercih sebebi olmaktadır. Bar masası kiralama için firmamızdan en uygun fiyat teklifini alabilirsiniz.

             
Soldan sağa ; yuvarlak kare ayak bar masası , yuvarlak dikdörtgen ayak bar masası , kare dikdörtgen ayak bistro masası , akasya katlanır bar masası , akasya katlanır bar masası yandan görünüşü , kare aliminyum ayak bar masası resimleri görülmektedir. Bu türdeki tüm ihtiyaçlarınız için alt kısımdaki şube telefonlarını yada firmamızı arayarak bizden destek alabilirsiniz.
Her türlü organizasyonlar için bistro masa ve sandalyesi halk arasında bar masası ve sandalyesi olarak ta adlandırılmaktadır. Her tür ve ebatta farklı görüntüde sizlerin beğeneceği muhakkak bir ürünümüz vardır. Satın alma maliyeti olmadan aynı üründen stok yapmadan sizler için bar masa ve sandalyelerimizi en uygun fiyattan kiralıyoruz.
  
İster kare isterseniz de yuvarlak seçeneklerimiz ile , aliminyum ve tahta seçenekler ile bar masa ve sandalyesi kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Organizasyonlarınızda insanlara görsel görüntü kazandırmak dar ve küçük mekanda daha çok kişiyi ağırlamak için bar masası ve sandalyesi en mantıklı seçenektir. İnsanlar ayakta olacağı için oturulacak alanın kaplayacağı kısımlarda ortadan kalkacak ve ziyaretçileriniz daha ferah bir şekilde etkinlikten memnun kalarak ayrılacaklardır.
         
KOKTEYL MASASI KİRALAMA VE SÜSLEME HİZMETİMİZDEN YARARLANABİLİRSİNİZ.
      
Cam ve açılır katlanır kiralık kokteyl masa ve sandalye çeşitlerimizden bazıları
           
HER TÜRLÜ KOKTEYL MASASI KUMAŞ SÜSLEME HİZMETİMİZDEN YARARLANABİLİRSİNİZ.
Bistro masa ve sandalye kiralama hizmetimiz dışında kumaş süslemesi hizmetimiz de mevcuttur. Kiralamış olduğunuz ürünlerde süsleme ve çiçeklendirme hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bistro masa ve sandalye kiralama hizmetimiz tüm Türkiye genelinde köylerde dahil olmak üzere tüm yerleşim yerleri için verilmektedir.
BİSTRO KOKTEYL MASA SANDALYE KİRALAMA İÇİN EN UYGUN FİYATLARIMIZDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.

BAR SANDALYESİ KİRALAMA MODEL VE ÇEŞİTLERİMİZ ;

BAR MASA VE SANDALYESİ KİRALAMA İÇİN ALT KISIMDAKİ İLETİŞİM NUMARALARIMIZDAN DESTEK ALABİLİRSİNİZ.


BAR BİSTRO KOKTEYL MASA KİRALAMA İLETİŞİM NUMARALARIMIZ ALT KISIMDADIR.

Ankara , İstanbul , Gaziantep , Antalya , Konya , Samsun , Adana , İzmir , İstanbul Avrupa yakası , Kayseri , Eskişehir , Bursa , Kocaeli , Mersin bölge il ve ilçeleri için her bir ilde bulunan kiralama malzeme sayımız 50 adettir. Her İl için 50 adet bistro masa kiralayabilirsiniz.  Her masa için 3 er adet olmak üzere her İl genelinde 150 adet bistro bar sandalyesi sayımız mevcuttur. Daha büyük organizasyonlar için lütfen bizim ile iletişim kurunuz.

Bistro masa ve sandalyesi kiralama  genel merkezimiz ; Gökkuşağı mahallesi gökkuşağı caddedi no 57 / A Balgat Çankaya Ankara
Her türlü konuda destek E-mail ; info@bistromasakiralama.com
       
 VODAFONE   0-544-9290835     TÜRKCELL   0-537-5109618      AVEA    0-505-3942932
BİZE SORU VE SORUNLARINIZI TELEFON , CEP TELEFONU VE ALT KISIMDAKİ FORM ARACILIĞI İLE YOLLAYABİLİRSİNİZ.