Kırık ve çatlak iPhone'lar ne oluyor?

CHIP Online
15-02-2013, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uğruna servet harcadığınız, gözünüz gibi baktığınız iPhone'un ekranı çatlarsa siz ne yapardınız?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kir ... e-oluyor_38580.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Bir akıllı telefon satın aldıktan sonra, ona gözümüz gibi bakarız. En azından birçok kullanıcı satın aldığı cihaza ilk aylarda bir şey olmaması için çok dikkat eder. iPhone kullanıcıları arasında yapılan yeni bir araştırma da, bu durumu kanıtlıyor.


Taşınabilir cihazlar için özel sigorta sağlayan "Mobilelnsurance.co.uk" isimli sitenin yayınladığı rakamlara bakılacak olursa sonuç ziyadesiyle korkutucu. Sitenin iPhone sahiplerine yönelttiği; "Telefonunuzun ekranı üzerinde kırık, çatlak ya da gözle görülür bir hasar var mı?" sorusuna, ziyaretçilerin yüzde 23'lük kısmından "evet" cevabı geldi. Bir diğer soru olan "Cihazınızın ilk zarar gördüğü dönem ne zamana denk gelmektedir?" sorunsun cevabıysa altıcı ay olarak belirtildi.


Varılan en farklı sonuçsa, ekran üzerinde bulunan hasarların birçok kullanıcı tarafından tamir ettirilmemesi oldu. Kullanıcılar, bunun nedeninin ya garantisi olmadığı ya da tamir için yeterli paraya sahip olmadıkları şeklinde açıkladı. Son olarak yüzde 31'lik kesim ise ekran üzerindeki hasarı tamir ettirmek için hiçbir zaman uğraşmayacaklarını dile getirdi.

Tüm Konu: Kırık ve çatlak iPhone'lar ne oluyor?

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr