Şimdiye kadar hep deneme sürümü şeklinde kullandım Kasper'imi. Ancak en sonunda lisanslısını almaya karar verdim. Daha düne kadar da Kasper'den vazgeçmem diyordum. Fakat işin içine lisanslı almak girince biraz araştırmaya girdim. Yanlış bir seçim yapmamak için. Açıkçası ben bir Kasper taraftarıyım ve kendimi bildim bileli Kasper kullanıyorum ama bu aralar NOD32'yi de sıkça duymaya başladım. Şimdi sizden istediğim bana yardımcı olmanız. Yalnız rica ediyorum yaptığınız seçimin yanında bir de neden benim de onu tercih etmem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Yapılan "ciddi" test ve araştırmalardan da örnekler verebilirseniz çok daha memnun olurum. Lüten diğer sayısız başlıklarda gördüğüm gibi "Kasper'den şaşma abi" ya da "Tabii ki NOD32" gibi kısa ve anlamsız cevaplar verecek arkadaşlar cevaplarını diğer başlıklara saklasınlar. Benim bu başlığımı açmamın sebebi; bu iki ezeli rakip hakkında daha ciddi bir paylaşım ortamı yaratmak. Saygı gösterip yorumlarını yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.