Kis 2013 kurulurken hata veriyor

cgokhans
20-09-2012, 19:36   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

yurda geldim wifi ile bağlantı yapayım derken bir sürü problemle karşılaştım. ilk olarak avast is aygıt yöneticisine sanal aygıt mı kurmaya çalışmış ne (sonuçta reelde bir şey yok aygıt yok ortada) bir sürü ona ait bir şey vardı ve wifi tamamen göstermiyordu bağlanamıyordu bu yüzden. onu kaldırdım o gelenleri kaldırdım kaspersky kurdum bu seferde facebook a falan giremiyordum advanced system care ın kaldırıcısı ile onu kaldırdım kendini koruma modülünden dolayı galiba kalkmadı. neyse zorla kaldırı ile kaldırdım baktım hala faceye girmiyor sonra advanced system care ile interneti hızlandırmayı yapmıştım onu yapabileceğini düşünüp eski ayarları yükledim şimdi girebiliyorum. hali ile kasperskyden dolayı değil diye tekrar kurmaya çalışıyorum ancak hata veriyor.

Hata nın adı: İç hata 2753. avpinst.dll

kayıt defterinden değerlerini silmeye kalkıyorum engelleniyor. antivirüsün bir tane dosyası (en azından görebildiğim) kalmadı ama engelliyor. tekrar kurabilmek için ne yapabilirim?


(güvenli modda dahi silmiyor kayıt defterindeki uzantılarını)

murat5038
19-10-2012, 22:10   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

sen normal kaldırmayıp ASC ye güvenip onla kaldırırsan olacağı bu :) ve neden tekrar kurmak istiyorsun orası ayrı bi konu 

Bununla kaldırabilirsin ama bi daha böle hataya düşme windowsun varken gidip ASC olmaz.