Kısa.De - Yeni Nesil Link Kısaltma Sitesi ! Hemen

autorunbb
25-02-2014, 15:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Kısa.De - Yeni Nesil Link Kısaltma Sitesi ! Hemen Üye Olun Kazanmaya Başlayın ! 

 

Evet arkadaşlar yeni bir link kısaltma sitesi ile karşınızdayız. 
Sitemiz 1000 ziyaretçi başına 6TL ücret vermektedir.(Çin dışında tüm ülkelere oran aynıdır, hile veya hit gönderme botu vs. algılanırsa direk hesap engellenir ve ödeme yapılmaz !)Ayrıca reklamların tümü genel içerikli ve rahatsız etmeyici düzeydedir.Otomatik indirme gibirahatsız edici reklamlar bulunmaz!. 
Sitemizi diğer link kısaltma sitelerinden ayıran en önemli özelliği;Link üzerideki reklamlara yapılan üyeliklerin veya satışların size para olarak dönmesidir ! 
Nasılmı ?: diyelimki kısalttığınız linke ziyaretçilerinizden biri girdi ve girdiği yönlendirme sayfasındaki bir reklam ilgisini çekti ve tıkladı siteye üye oldu veya site içinden alışveriş yaptı (cookie süresi vardır) 1 hafta içinde bakiye onaylanır ve havuz sistemine gider ardından size bakiye olarak otomatik yansıtılır.Böylece çok fazla kazanmış olursunuz ! Ne mutlu size :) ! 

 

Ödeme limitimiz 15 Türk Lirasıdır ve Bakiyeniz 10TL yi geçtiğinde satış ortaklığı seviyesine geçmeye hak kazanırsınız(bakiyenize dokunulmaz). 

Ayrıca %30 gibi çok yüksek bir referans komisyon oranımız vardır.Buda demek oluyorki nekadar kişi getirirseniz sitemize okadar fazla kazanırsınız(referans reklamınızdan üye olan kişinin 3 de biri kazancı veya reklam harcamaları sizin bakiyenize otomatik düşer.(Reklam harcamaları onay için bekler). 

Sitemizde ödemeleri Paypal ve Banka adreslerinize göndeririz. Ayrıca bizden özel isteğiniz olursa başka hesaplarınıza da gönderebilir veya reklam bakiyesine çevirebiliriz. 

Ürününüzün reklamını yapın karlı çıkın.Size özel ücretlerle bize reklam verebilirsiniz.Reklam çeşitlerimiz: Banner,Tam safya,Mobil Sayfa yönlendirme,Sayfa üstü büyük Punto Yazı reklam,Facebook sayfa beğeni Butonu,Pop-up,Sayfa önü açılır ekran(splash) ve footer bannerdir.Ücretler reklam yerlerine göre değişiklik gösterir.Reklam verecek kişiler üye olduktan sonra mail yolu ile bize bildirim yapmalıdır. 

Site : www.Kısa.De 

[PHP]http://www.kısa.de/[/PHP]