Kişiye Özel Cep Telefon Kapakları

kndrzn
22-02-2014, 13:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

[url=http://hizliresim.com/Kl4Q2Q][/url]
Cep telefonu aksesuar pazarında akıllı telefonların kullanımının yaygınlaşmasıyla, belki de en çok tüketilen ürünlerin başında telefon kapakları, cep telefon kılıfları geliyor. Kar Yapım, farklı bir yaklaşımla, telefon kullanıcılarının kendi kapaklarını tasarlayabilmeleri için www.sanakapakolsun.com web sitesini oluşturdu. Sana kapak olsun, telefonunuza uygun kapağı seçtikten sonra, kapak üzerine, dilediğiniz görseli kullanarak kendi tasarımınızı yapmanıza olanak tanıyor. Sevgilinizin fotoğrafı, yeni doğan bebeğinizin küçük bir albümü, birbirinden farklı yazı karakteriyle istediğiniz renkte yazabileceğiniz mesajlarınız, sanakapakolsun.com görsel kütüphanesinden dilediğiniz görseli kullanarak oluşturabileceğiniz dizaynlarla sonsuz seçeneğe çok hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Dilerseniz tamamen kendi görsellerinizi sisteme yükleyerek ya da facebook veya instagram hesabınıza bağlanıp, oradaki fotoğraflarınızdan seçerek kendinize özgü dizaynınızı hemen yapabilirsiniz.

Site bünyesinde satılan özel tasarım kapaklar, farklı temalarda birbirinden farklı hazır tasarımlar sunuyor. Yıldönümü, aşk, burçlar, taraftar renkleri, hayvanlar, bölgesel içerikli hazır ürünleri hemen sipariş edebilirsiniz. Sanakapakolsun.com her siparişle birlikte, piyasa değeri 10 TL olan bir adet ekran koruyucu film hediye ediyor. Ayrıca satın aldığınız ürüne göre 2 farklı ambalaj seçeneği kullanılıyor. Sizin tasarladığınız kapaklar için, siyah renkli, içi vakumlu kutular, hazır dizayn kapaklar için ise reyon tipi şeffaf vakumlu kutu ile ürün zarar görmeden ulaşacak şekilde gönderiliyor.

Şirket, baskı ve tasarım işini kendi bünyesinde gerçekleştirdiği için, müşterilerinin taleplerine çok hızlı bir şekilde cevap verebiliyor. Siparişler 24 saat içinde kargoya veriliyor. Türkiye'nin her bölgesine gönderim yapılıyor. Mükemmel sonuçlar için kullandığı UV dijital baskı teknolojisi sayesinde, 1440 dpi baskı kalitesiyle son derece canlı ve detaylı sonuçlar elde edilebiliyor. UV baskı sayesinde, cep telefon kapakları üzerine direkt baskı yapabilmekte, baskısı bittiği anda, herhangi bir kuruma süresi beklemeden kapaklar kullanıma hazır olabiliyor. UV dijital baskı, güneşte solmuyor, su ve su bazlı sıvılardan zarar görmüyor. Kullanılan telefon kapakları sert plastik malzemeden üretiliyor. Telefonunuzu darbe ve çiziklerden korurken, kamera, şarj alanı ve kumanda butonlarına tam uyum sağlayıp kolayca takılıp çıkarılabiliyor.

sosyalli
23-02-2014, 23:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
516 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Basım dpi si kaç ? asıl önemli olan o resimler sonra pixel pixel çıkıyor dandık  olursa :D