Kızgın kuşların en büyük rakibi rekor kırıyor

CHIP Online
28-09-2012, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Angry Birds'teki kızgın kuşların büyük düşmanı yeşil domuzlar, Apple App Store'a öyle bir girdi ki.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kiz ... -kiriyor_36172.html

Resimlerle: 20 yıl önce Angry Birds!

Ravio tarafından geliştirilen ve tüm dünyada her oyunuyla bir başka rekor kıran Angry Birds'ün adını artık duymayan kalmamıştır. Şimdiyse Rovio, kuşlarımızla hedef aldığımız domuzcukları kontrol etmemize olanak tanıyan yeni oyunu Bad Piggies ile karşımızda.


Nitekim öyle görünüyor ki Ravio'nun yeni oyunu, en az gürbüz kuşları kadar ilgi çekmeyi başarmış. Dün iOS ve Andorid işletim sistemleri için indirilebilir hale gelen yapım, bir anda inanılmaz indirme rakamlarına ulaştı ve App Store üzerinde birinci sıraya yükseldi. Normalde App Store üzerinde herhangi bir uygulamanın daha önce bu kadar hızlı bir çıkış yapmadığı yetkililer tarafından açıklandı.


Angry Birds ismini arkasında bulundurmasının bu patlamada payı büyük olan Bad Pigges isimli oyunda, kızgın kuşlarımızın yumurtalarını kırmaya çalışıyor ve oyuna daha çok yeşil domuzlarımızın gözünden bakıyoruz. Alışılmış oyun deneyiminin yanına, bolca bulmaca çözmek ve farklı cihazlar yapabilmek imkanı sunan yapım, oyun severleri kendisine fena halde bağlamış durumda.

Tüm Konu: Kızgın kuşların en büyük rakibi rekor kırıyor

Resimlerle: 20 yıl önce Angry Birds!

Kaynak: www.chip.com.tr