Knight Online Cash Alma

TheDifference1
19-02-2017, 18:04   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Knight Online Cash Alma

2004 yılında piyasaya sürülen, dünya üzerinde çok fazla oyuncuya sahip olan rol yapma oyunu Knight Online; popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen nadir oyunlardandır. Oyun Türkiye’den de çok fazla kullanıcıya sahiptir. Oyun içinde oluşturduğunuz karaktere seviyeler atlatarak yeteneklerini geliştirmeniz mümkündür. Size verilen görevleri yerine getirerek yapacağınız gibi farklı yollardan da seviye atlayabilirsiniz. Bunun yanında karakterinizin silahlarını, kıyafetini değiştirme ve satın alma seçenekleri de oyunun içinde bulunuyor.

Cash Nedir?

Oyun içinde iki adet para birimi bulunuyor: Gold bar ve cash. Cashin kullanım alanı gold bara göre daha fazladır. Savaşlarda, oyun içindeki Golem’leri keserek elde edilir. Ayrıca klan savaşları esnasında ve haritada gezinerek öldüreceğiniz hayvanlardan cash edinebilirsiniz. Cashlerlepowerupstoredan karakterinize eşya satın alabilir ya da premium paketlerden yararlanabilirsiniz. Yani cashlerle daha güçlü bir karakter yaratma imkanınız bulunuyor. Knight Online cash alma işlemini gold barları cashe dönüştürerek ya da para ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz.

Cash Satın Alma

Oyun içinde harcayabileceğiniz cashleri satın almanın bir yolu daha bulunmaktadır. Eğer haritada gezinip görevleri yerine getirerek cash bulmayı zor buluyorsanız Knight Online cash alma imkanı sunan www.klasgame.com sitesinden yardım alabilirsiniz. Site içinde 400, 800, 1200, 2000, 3200 ve daha birçok sayışa cashin satışı yapılmaktadır. Üye olarak bu cashlere biçilen fiyatı ödeyip satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Cash miktarı arttıkça doğal olarak fiyat da artmaktadır. Satın alma işlemleri ise, olabilecek en güvenli yollarla yapılmaktadır. Cash satan birçok dolandırıcı bulunduğu için, bu ihtiyacınızı güvenilir olan platformlardan yapmanız çok daha yerinde olacaktır.

Knight Online cash alma işleminiz için bu gibi platformlardan yardım alabilir ve cashler sayesinde karakterinizi kişiselleştirebilir ve yükseltebilirsiniz. Özellikle premium paketler için cash kullanmanız gerektiği düşünülürse oldukça gerekli bir ihtiyaç olduğunu ve karakter geliştirmek için elverişli olduğunu söyleyebiliriz. Bu mecralar üzerinden, Knight Online oyunu için cash satın alma işlemi gerçekleştirebileceğiniz gibi cash satma işlemini de yapabilirsiniz. Bu sayede, oyun içinde cash ihtiyacı bulunan kişilere yardım edebilir ve bundan kazanç sağlayabilirsiniz.