KOBİ'lerin Sağ Kolu CRM Yazılımı

busraozdemir
29-06-2016, 10:49   |  #1  
busraozdemir avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Teamgram, müşteri ilişkileri yönetimi, yapılacak işlerin takibi ve satış süreçlerinin verimli yönetilmesi için kullanılabilecek online bir iş aracı.

Facebook gibi hergün kullandığımız sosyal medya araçlarına benzer bir yapıda geliştirilmiş. Teamgram kullanan şirket, kendilerine özel bir sosyal ağa sahip oluyor. Bu şekilde de işletmelerinde olup biteni kolaylıkla ve eğlenceli bir şekilde takip edebiliyorlar. Bu özelliği ile, bu tip programları kullanmak için normalde uzun süren eğitimler alması gereken küçük işletmeler hızlıca adapte olabiliyorlar.

Müşteri ilişkileri yönetimi satış yapan şirketlerin mutlaka ilgilenmesi gereken bir konu. Bir crm programı kullanan şirketler, satışlarını kısa sürede artırıyor ve müşteri memnuniyetini de yüksek bir seviyede tutmayı başarabiliyorlar.

Hepsi bir arada bir iş programı olan Teamgram'ın tek özelliği crm değil. Görev yönetimi de teamgram'ın önemli bir parçası. Ekip çalışanları birbirlerine hızlıca görev verebiliyor, görevi yapacak kişinin cep telefonuna bildirim mesajı gidiyor, iş bitince de görevi verene bildirim gidiyor. Yapılacak işler bu şekilde rahatlıkla takip edilebiliyor.

KOBİ' lerin incelemesini mutlaka tavsiye ederim.

Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 08 Nisan 2019 22:38 Neden:
Emin26
02-04-2019, 14:41   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Crm dediğimiz de ilk aklımıza gelen şey müşteri ilişkileri yönetimi. Bunun yanında bir çok modülü de destekleyen crm yazılımlar bulunmakta. Bizde şirket olarak bunlardan biriyle tanıştık diyebiliriz. 

İnşaat üzerine çalışan köklü bir firmayız. Buna uygun bir crm bulmak iş süreçlerimizi bir program üzerinden yönetebilmek çokta kolay olmadı aslında. Uzun araştırmalar sonucunda Evobulut yazılımın "Şantiye Bulut" ürünüyle tanıştık. Tüm süreçleri tek bir program üzerinden yönetebilmeye başladık. Şantiye firma hakediş, şantiye tanımlarının yer aldığı birçok modülü de içerisinde barındırıyor. 

İncelemeye başladıktan sonra programı özümsemeye başlayıp kullanmaya karar verdik. Bizimle aynı sektörde olan arkadaşlara kesinlikle önerdiğim bir program. İncelemenizi tavsiye ediyorum mutlaka. Linki aşağı bırakıyorum. Demosunu inceleyebilirsiniz arkadaşlar.

Şantiye Bulut