Konu Modu Youtube kanalı için Kategori

Acemii2
24-11-2016, 13:55   |  #1  
Acemii2 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Merhabalar,

Youtube üzerinde bir kanal açacağım fakat her hangi bir Kategori aklıma gelmiyor. Gelenleri de aşağıda açıklayıcı bir şekilde sıralayacağım.

1. Oyun Kanalı
-Oyun kanalı için Türkiye artık doydu. Harbiden doydu, siz doymadıysanız bile ben doydum abi. Bilgisayarım yeterli değil zaten. Bu iş olmaz.

2. Röportaj Kanalı
- Bunu nasıl doğru yazdım hiç bilmiyorum. Neden bu kelime bana zor geliyor :/ neyse bu kanal içinde yeterli ekipmana sahip değilim. Ekipmana sahip olmak için para gerekiyor ama yeterli paraya sahip değilim  :D

3. Bilgi Kanalı
- Bende bir bilgi yok maalesef bir yerde okuyup anlatmayı da denedim ama çok sıkıldım öyle böyle değil. Aşırı derecede sıkıldım hatta 3. Maddeyi yazarken bile sıkıldım.

4. Toplama Kanalı
- Bu kanal biraz daha kolaya kaçmak aslında Smile Sağdan, Soldan video toplayacaksın ve onları yayınlacaksın. Sonra telif yiyince oturacaksın (AMA NEREYE) Smile o yüzden bu işi de sevmedim..

5. Pratik Bilgiler Kanalı
- Kumandaya vurarak tamir etmek. Bilgisayara, Telefona bir şey olunca aç kapa düzelir gibi olaylardan bahsetmiyorum. Gerçekten güzel işleri pratik bir şekilde yapmaktan bahsediyorum ve ben bu maddeden de hiç bahsetmiyorum :(

6. Billur Kanalı
- Tamam, tamam geçmeyecem :D

7. Ürün İnceleme
- Ürün inceleme yapayım derken bir anda kendimi MuratAbiGF gibi BOK ULAN BU diyerek bulmak istemiyorum. Hadi inceledik hem neyi inceleyeceğiz ? Teknolojik alet alıp incelesem Money, Money, Money. Bunuda hiç anlamam adamlar gidip iPhone alıyor ve inceliyor. Hörst ulan ne haddine bırak o incelesin seni yerini bil.

8. İntro Kanalı
- Buna pas demek istiyorum. Çünkü yapamıyorum aga

9. Müzik Kanalı ya da Resim Kanalı
- Hatırlayanlar vardır belki Sinan ÇETİN'İN bir programı vardı kapı açılıyordu gelecek mi ? gelmeyecek mi ? diye bekliyorlardı. İşte onun gibi bekliyorum şuan ama gelen giden yok (O programı hatırlayanlar fon müziği mırıldandı itiraf edelim :) )

10. Remix Kanalı
- Bir çok kişi gibi özenip denemeye başladım ama " Olmadı, yapamadım adam gibi unutamadım " Adam gibi ne alaka bilmiyorum ama Kolpaya selamlar :D Ama bunuda yapamıyorum..

11. Dans Kanalı
- Abi size deniz anası taklidi yapayım mı ? olayının biraz daha farklısı fil taklidi gibi :D (Hortumun var mı diye sormayın :) :) :) :) ) Sahibinden hiç kullanılmamış Fil hortumu :D (Random atıp olayın ciddiyetini bozamıyorum)

12. Makyaj Kanalı
- Abi ne yapacam gözünüzü seveyim bunu aklınıza getirdiniz mi cidden ? Hatta gelin girişi yapalım deneme olarak
/ Merhaba arkadaşlar, Elimde bir şey var bu ne ne işe yarıyor lan bu :/  (Tek bildiğim oje ve ruj) Yani zaten aileme ne diyecem karışmayın bana makyaj yapacam mı diyeyim bırakın abi 12. Madde de iptal

13. Tasarım Kanalı
- Tasarlayamam. Ne Photoshop ile ne de başka türlü tasarlayamam abi. YAPAMIYORUM VURMAYIN YÜZÜME Sad

14. Nasıl Yapılır Kanalı
- Yapılmaz. Ciddi ciddi ben yapamam abi bende bilmiyorum çünkü ve sen Türksün senin kanında var deneme yanılma yöntemi :D Deneyip yanılmazsan nasıl küfür edecen :)

15. Vlog Kanalı
- Bunun içinde şuan ekipman yok PARANIN BİLMEM NERESİNE KOYAYIM...

16. Ders, Soru Kanalı
- Okulu sevmediğim için bıraktım benden bunu beklemeyin.


Daha da henüz aklıma gelmedi sizin aklınıza gelen varsa lütfen belirtin

Okudunuz için teşekkürler