Konya Sınırsız İnternet

Eylulnet
08-09-2016, 14:26   |  #1  
Eylulnet avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Konya Sınırsız İnternet

Konya Sınırsız internet kullanımının en fazla olduğu yerdir. Bu nedenle kesintisiz bir şekilde hizmet veren internet servis sağlayıcılara yerel olan EylulNET de eklenmiştir.
İnternet konusunda bir çok yenilikçi teknolojiyi de beraberinde sunan firma, bir çok kişinin ve kurumun şimdiden ilk tercihi olmuştur. Yenilik konusunda da bir çok adım atılan firmada, eksiksiz bir ISS’den beklediğiniz her şeyi en uygun fiyata alabileceksiniz.

Kurumsal bir yapısı olan ve her zaman bu yapıp koruyan firmanın, telefon hattına gerek kalmadan internet bağlantısı hizmeti vermesi, özellikle öğrenciler tarafından çok sık tercih edilmesini sağlamıştır.
Ekonomik olarak da fiber güç olarak da çok fazla avantajı olan bu sistem sayesinde siz de en ekonomik çözümlere ulaşabilirsiniz.

Sınırsız ve Ucuz İnternet

Herkesin hayali olan sınırsız ve ucuz internet sayesinde Konya Sınırsız internet ihtiyacı olan herkesi bu yerel ağa katılmaya davet eden firma, günden güne daha geniş kapsama alanıyla ulusal olma yolunda ilerlemektedir.

Kaliteli Çözümler

Kaliteli ve fiber hıza ulaşmış olan internet seçenekleri Konya internet hizmeti almak isteyen herkesi ekonomik olan bu sisteme dahil olmaya davet ediyoruz.