Kore Malı Telefon Nedir

korecep
03-08-2015, 14:17   |  #1  
korecep avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2015

http://koremalitelefonlar.com sitesinden alıntıdır.

Kore malı telefonalar arasında S5, S6 ve Note 4 modelleri en sağlam ve verimli olanlarıdır. Kore iphone, Sony ve LG gibi replika modellerine nazaran yukarıda belirtilen modeller çok çok daha kalitelidir.

S5, S6 ve Note 4 serilerinde, engineer kodu *#*#789789#*#*  veya *#*#200880808#*#* veya *#*#46340#*#* modelleri en kaliteli olanlarıdır.

Kore malı telefonlar nedir?
Kore malı telefonlar halkımızın güvenini kazanmış, bir çok orjinal telefon ile kafakafaya rekabet edebilecek düzeyde telefonlardır.

Kore malı telefonları diğer telefonlardan ayıran özellikler, fiyat itibariyle kamera ve birazda performans farkıdır. Kore malı yani gerçek adıyla Çin malı telefonlar da kameralar benzerlerine göre biraz daha
düşüktür. Kore malı telefonların kameraları profesyonel anlamda çekim yapanlar için uygun değildir ancak standart çekim yapanlar için gayet yeterlidir.

Kore malı telefonlar; iyi derecede internet, standart düzeyde kamera, yeni nesil Android işletim sistemi, radyo keza akıllı telefonlarda bulunan özelliklerin hemen hemen tümünü içermektedir.

Kore malı telefonlar kalite ve fiyat itibariyle herkesin bütçesine hitap eden telefonlardır.

Çaldırdığınız veya kazara kırdığınız bu telefonlara orjinalleri kadar üzelmez ve dert etmezsiniz zira hemen yenisini alırsınız.

Kore malı telefonlarda imei sıkıntısı orjinal telefonlara nazaran çok çok daha basit çözümlenir. Herhangi bir telefoncudan ortalama 10 lira karşılığında destek alabilirsiniz.

kaanes
07-08-2015, 19:53   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Kardeş kore çin malları tavsiye etmem ama dubai veya vietnam var belki onlara baksan daha iyi olur. 

Ekranları dokunmatik falan değil tuşlu sanırsın bunları ama benim söylediklerim aynını satıyorlar