Kulaklıkta kablo karmaşasına son

CHIP Online
27-11-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kulaklığınızı çıkardığınızda onun "makarna" gibi dolanan kablolarıyla uğraşmaktan bıktıysanız...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kul ... sina-son_37197.html

Ttec, yeni makaralı Bluetooth modeli 'Makaron' ile kulaklık kullanımında büyük rahatlık sağlayacak bir yenilik getiriyor. Ttec 'Makaron' Bluetooth kulaklık özel klipsi sayesinde yakaya takılabiliyor ve otomatik kablo sarma sistemiyle kablo karmaşasını tek tuşla ortadan kaldırıyor.


Kulaklığınızı yakanızda taşıyın


TESAN İletişim AŞ.'nin tescilli markası Ttec, kullanıcıları bütün gün kulaklarında kulaklıkla gezmekten ve birbirine dolanan kulaklıklarla uğraşma derdinden kurtarıyor. Özel klipsli tasarımı sayesinde "Makaron" Bluetooth kulaklık yakaya tutturulabiliyor ve çağrı geldiğinde sadece kablosunu çekmek yeterli oluyor. Çağrı sonlandırıldığında ise sarma düğmesine basılarak kablosu geri toplanabiliyor. Bu şekilde, karışarak kullanımı kısıtlayan kablo problemi sona ermiş oluyor ve ortaya kötü bir görüntü de çıkmıyor.


Üç renk seçeneğiyle geliyor


Estetik tasarımıyla göz kamaştıran Ttec "Makaron", 3 farklı boyda kulaklık jeliyle de kişiye özel kullanım imkanı sağlıyor. Bu şekilde, kulaklığın kulağın içine oturmaması gibi durumların önüne geçiyor. Siyah rengi ile her kıyafete uyum sağlayan Bluetooth kulaklık, pembe ve beyaz seçenekleri ile de aksesuarlarına renk katmak isteyenlere hitap ediyor. Üzerinde bulunan LED ışıklı uyarısı ise "Makaron"un bağlantı durumunu gösteriyor.


Konforlu ve kullanışlı tasarımları sevenlerin ilk görüşte aşık olacağı "Makaron", tasarımı kadar teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Çift cihaz ile aynı anda olmak üzere, toplamda 7 cihazla eşleşebilme imkanı sunan "Makaron" akıllı tuşu ile eşleştirme, cevap verme, reddetme ve arama sonlandırma yapabiliyor. 8 saate kadar konuşma, 240 saate kadar bekleme süresi sunan Bluetooth kulaklık, son aranan numarayı tekrar arama olanağı veriyor ve otomatik olarak tekrar eşleşme sağlıyor. Ses arttırma ve azaltma tuşları ve sesli arama özelliği sayesinde, Ttec "Makaron", Bluetooth kulaklık kullanmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.


2 saatten kısa bir sürede şarj olan "Makaron" Bluetooth kulaklığı, Turkcell satış noktalarında ve teknoloji mağazalarında bulmak mümkün. "İyi fiyat-İyi ürün" sloganıyla yola çıkan Ttec, 89 TL'lik önerilen satış fiyatıyla"Makaron" Bluetooth kulaklığı; sevdiklerine bu konforu armağan etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Tüm Konu: Kulaklıkta kablo karmaşasına son

Kaynak: www.chip.com.tr