Arkadaşlar bilgisayarımda birden fazla kullanıcı hesabı var ancak önceden olduğu halde son iki üç gündür "Kullanıcı Değiştir" seçeneği kayboldu yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bilgisayarımda birden fazla kullanıcı hesabı var ancak önceden olduğu halde son iki üç gündür "Kullanıcı Değiştir" seçeneği kayboldu yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows tuşu + L ye basın.
hocam onu biliyorum yalnız demek istediğim başlatı açıp kapat sekmesinin yanında ki ok tuşuna basınca kullanıcı değiştir seçeneği gelmiyor yani bir oturum açıkken diğer oturuma geçiş yapamıyorum. Win+L yapınca oturum giriş bölümü geliyor ancak yine kullanıcı değiştiremiyorum.Nedir nasıldır ne oldu anlamış değilim.
Çözüm:
Ayrıca not: Bu hizmeti (İkincil Oturumu) XP'de bilerek kapatıyorum güvenliği arttırmak için ;)
PC.Kopat öyle umutlandım ki yazdıklarını görünce hemen denedim ancak yine olmadı :(. Kullanıcı değiştir seçeneği yok Windows 7 Ultimate kullanıyorum.
Biraz geç oldu kusura bakma: Hızlı Kullanıcı Değiştirme Uyumluluğu diye bir servis olacak ona aynı işlemi uygularsan sorun çözülür.
teşekkürler sorun çözüldü :).