kullanıcı hesapları ve oturum açma

ışıl
16-11-2006, 16:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

iyi günler.Siteye nette soruma cevap aramaya çalışırken rastladım. Fakat sorumun cevabını bulamıyorum.Benim problemim bilgisayarım Windows xp 2 tane kullanıcı hesabım var .Oturum açmaya çalışırken kullanıcı hesaplarımın altında msnye bağlandığım mail adreslerim görünmekte.İşyeri bilgisayarımda bunu nasıl kaldırabilirim.Klasik oturum açmayı kullandığımda hesaplarımdan birini kapatmak zorunda kaldığım için diğer oturum açma stilini tercih ediyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.herkeze kolay gelsin.

emrozdmr
16-11-2006, 18:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

hotmail adresine gelen mailleri belirten uyarı olabilir eğer bu uyarıysa maillerine bakman yeterli olacaktır

viking20
16-11-2006, 18:12   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

[hocam eski kullanıcı adımı nasıl silecem:
baslat - denetim masasi - kullanici hesaplarindan silebiirsin.
acaba hocam silersem tum drieverlerim falan silinecekmi diger hesapta yuklu gorunuyor.
yok yaw programlar driverlar fln kalacak endiselenme.
ha hocam bi se daha soracam ben bu kullanıcı adımı silemiyorum digerine geciyorum kullanıcı hesabınızı kapatmalısınız gibi bi uyarı veriyor ama reset attıgımda eski kullanıcı adımla baslıyor yani kapatamıyorum.
baslat - calistir - rundll32 netplwiz.dll,ClearAutoLogon yaz entera bas. tekrar dene eger cozum olmazsa denetim masasi - kullanici hesaplari - kullanicilarin oturum acma ve kapatma seklini degistir butonuna tiklayip oradan bir ekran goruntusu gnnder.
çalıstırdan denedim ondada olmadı.
hocam simdi ben bu hesabı silecemde yine icimde huzursuzluk war gibi geliyor yuklu programlar veya driverlerim giderse benim icin hic iyi olmaz acaba sistem geri yuklemedeki gecmiste kayıtlı olan geri yuklemelerde silinmez degilmi?
dostum merak etme yaw driverlar suruculer fln birsey olmaz. fakat su otomatik olarak acilma konusu. tam olarak anlayamadim ama pc acilinca sana sormuyormu hangi kullanici ile acmak istedigini?
hayır hocam direk acılıyor pc.
baslat - calistir - control userpasswords2 yaz entera bas.
tum kullanicilari tek tek secip asagida isaretledigi yeri secili olark ayarla ve yeniden baslat.
saolasın hocam oldu yeni hesapla artık giris yapıyorum her sey icin tesekkur ederim.
oh be valla senden cok ben sevindim bu ise   gule gule kullan yeni hesabini. ve bi sorun olursa beklerim  bu arada bilgilendirme amacli basliga cozuldu diye eklersen iyi olur]alıntı.Bu konu ile ilgili metinde bahsi geçen tablo görüntüleri için altdaki adrs.bakınız.8/ekim/2006


Son Düzenleme: viking20 ~ 16 Kasım 2006 18:26