Kullanışlı Kalem Kutusu Modeli Nasıl Olmalıdır

Sibel Çiçekçi
25-10-2017, 10:24   |  #1  
Sibel Çiçekçi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

Öğrencilerin birçok kırtasiye gerecini içerisinde barındıran kalem kutusu modelleri günümüzde tasarım unsurları ile bir araya getirilmektedir. Böylece hem şık hem de son derece kullanışlı olan modeller öğrenciler tarafından talep görmektedir. Bunlar arasında yer alan çift bölmeli ve fermuarlı olan kalem kutuları en klasik ve talep gören modeller olarak ön plana çıkmaktadır. Ayrıca iki bölmenin yer aldığı kalem kutularında sert karton materyaller kullanılarak masaüstünde güzel bir duruş da elde edilebilmektedir.

Kalem Kutusu Modellerinde Kumaş Kalitesi

Çok farklı şekillerde üretilebilen kalem kutusu modelleri kullanılan kumaş kalitesine göre fiyatlandırılabilmektedir. Bu bakımdan özellikle kız çocuklarının tercih ettiği peluş modellerde kesinlikle anti bakteriyel ürünler kullanılmalıdır. Ayrıca birçok kaliteli firmanın üretiminde yer alan kalem kutusu türlerinde assos dediğimiz su ve neme karşı dayanıklı olan kumaş türü tercih edilmektedir.

Planlı Yaşam İçin Ajanda Türleri

Sadece öğrenciler için değil birçok İş sektöründe faaliyette bulunan herkes için planlı yaşamak gerekmektedir. Bu noktada ajanda türleri devreye girebilmektedir. Günümüzde kaliteli üretim ile birinci sınıf hamur kâğıttan oluşturulan ajandalar çok farklı konseptlerde piyasaya çıkartılabilmektedir. Spiral olan ajandalar klasik ürün kategorisinde bulunurken lastikli olan ajandalar en çok beğenilen ürünler arasında yer almaktadır. Ayrıca çeşitli şekillerde logoları ve görsellerin bulunduğu ajandalar tarihli, bilgi notlu, kendinden stickerlı olarak da farklı şekillerde üretilebilmektedir.

Son Düzenleme: Sibel Çiçekçi ~ 25 Ekim 2017 10:25 Neden: