Kültür Turları

hfdturizm
21-10-2016, 13:59   |  #1  
hfdturizm avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Alternatif tatil hizmeti veren firmalar arasında uzun yıllardır en iyilerden biri olan HFD Turizm, “Hizmetin Farklı Dünyası” sloganıyla yola çıktığı bu sektör içerisinde kültür turları konusunda da en iyi firmaların başında gelmektedir. HFD Turizm’in düzenlediği kültür turlarında siz değerli misafirlerimize güvenilir, bilgili, tecrübeli ve manevi ilimler konusunda donanımlı, işinin ehli ve kaliteli rehberlerimiz eşlik etmektedir. Kültür turları kapsamında ziyaret edilecek coğrafi yerlerin dini, kültürü, tarihi, mutfağı, hanları, hamamları, camileri gibi tüm güzelliklerin sizlere en iyi şekilde yansıtılması her zaman hedeflerin başında gelmektedir.

Kültür turlarının amacı gidilen bölgenin dini, doğal güzellikleri, tarihi eserleri, kültürü, insanları, mutfağı gibi her türlü ayrıntısıyla tanımasını sağlamaktır. Tüm bu amaçlar ve hedefler doğrultusunda da HFD Turizm olarak yurt içi kültür turları, günübirlik kültür turları, yurt dışı kültür turları ( Kudüs turu, Balkan turu, Bosna Hersek turu vb.) ile siz değerli misafirlerimizin merak ettiği coğrafi bölgeyi en iyi şekilde tanımasına yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Düzenlenen kültür turları kapsamında kaliteli otellerde konaklama, güvenilir ve yüksek kaliteli hizmet anlayışından asla taviz verilmemektedir. HFD Turizm sektördeki tecrübesi ile geçmişten günümüze düzenlemiş olduğu bütün kültür turu organizasyonlarından tüm müşterilerin memnun ayrılmasını sağlamaktadır.

HFD Turizm Karadeniz turu, Ege turu, Doğu Anadolu turu, Kapadokya turu ve benzeri Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerine kapsamlı kültür turları düzenlemektedir. Düzenlenen kültür turları içerdiği paket özellikleri kapsamında konaklama ve gezme gün sayısında değişiklikler içermektedir. Tüm herkesin zamanına uygun olarak bulabileceği çok geniş yelpazede kültür turu programları hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. HFD Turizm düzenlemiş olduğu kültür turlarının çeşitliliği ve içeriğindeki kalitesi kadar fiyatlarıyla da sektör içerisindeki rakiplerinden bir adım öne geçmektedir. Kültür turları fiyatları konusunda oldukça uygun fiyat politikasına sahip olan HFD Turizm bu bağlamda her bütçeden ziyaretçiye hitap edebilmektedir.

HFD Turizm düzenlemiş olduğu geniş kapsamlı kültür turlarına alternatif olarak günübirlik kültür turları ile kısıtlı zamanını değerlendirmek isteyen ziyaretçilere de hizmet vermektedir. İznik Turu, Edirne Turu, Yedigöller Turu, Sapanca, Maşukiye, Kartepe Turu gibi günübirlik turlar ile ziyaretçilerin güzel bir gezi ve tur deneyimi yaşamasını sağlamaktayız. Diğer tüm kültür turlarımızda olduğu gibi günübirlik kültür turlarımızda da hem güzel gezebilmeniz hem de rahat ve konforlu seyahat edebilmeniz için lüks otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

Yurt dışında yeni yerler görmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılamak için HFD Turizm tarafından düzenlenen yurt dışı kültür turları ile sizde yeni yerler keşfedebilirsiniz. Kudüs turu, Bosna Hersek turu, Balkan turu, İtalya turu, İspanya turu ve benzeri çeşitli gezi programlarımıza katılarak yurt dışına ait kültürü, tarihi ve insanları tanıma fırsatını elde edebilirsiniz. Yurt içi kültür turlarında olduğu gibi yurt dışı kültür turlarında da yüksek kaliteli ve konforlu otellerde konaklama imkanı olan ziyaretçilerimizin gezi haricinde rahatça dinlenebilmeleri de sağlanmaktadır. Kültür turları kapsamına siz gitmek istediğiniz yeri seçin HFD Turizm sizi götürsün.

Kaynak: https://www.hfdturizm.com/kultur-turlarimiz/