Kurumsal Gelişmişliğin Faydaları

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
hakansaglam1
01-07-2016, 11:30   |  #1  
hakansaglam1 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Gelişen piyasalarda vergi kontrolünün devlet tarafından yapılmasının sonuçlarından birisi de devletin denetleme araçlarının kullanmasıdır. Bu programları yapan alabileceğimiz çok sayıda kurum ve kuruluş olsa da içlerinden işimize en çok yarayacak olanları ve işini doğru yapan firmayı tespit etmemiz gerekmektedir. Bu firma hem devlet tarafından istenileni karşılayıp hem de bizim işimizi kolaylaştıracak yenilikler sergilemelidir.

Kurumsal gelişmişlik gereği olarak şirketinizin ölçme ve değerlendirmelerini doğru analiz etmelisiniz. Bunun sonucu olarak işyerinizde çalışanlarınızdan ve üst düzey (AP-KO) yöneticilerinizden maksimum verim almayı başarabilirsiniz. Şirketin gelir-gider denge analizini kurumsal kaynak planlama aracılığıyla ortaya çıkarabilirsiniz.

İşletmenizin geleceği hakkında doğru salt bilgiler almak istiyorsanız, iş zekâsı uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede çok yüksek veri girişine sahip olma imkânınız ortaya çıkar. Bunun sonucunda üretim kapasiteniz inanılmaz derecede yükselir ve bilgiye ulaşım kolaylaşır.

Uyumsoft yapmış olduğu efatura programı ile bilginin işletmelerden işletmelere ya da son tüketiciye bütün ekonomide yaygınlaşmasını sağlamaktadır.

E-fatura ile arşiv problemi de ortaya çıkmaktadır. uyumsoft.com internet sitesi yapmış olduğu başarılı yazılımlarla dikkatleri üzerine çekerek çok sayıda ödül almayı başarmıştır.