Kurumsal Seyahat Danışmanlığı HFD Turizm

hfdturizm
13-10-2016, 17:31   |  #1  
hfdturizm avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Kurumsal Seyahat Danışmanlığı | HFD Turizm

HFD Turizm “Hizmetin Farklı Dünyası” sloganıyla yola çıktığı ilk günden, bugüne kadar her zaman “müşteri memnuniyeti ve kolaylığı” temasıyla hareket etmektedir. Hizmet verdiği alanlarda müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir politika izleyen HFD Turizm ‘Kurumsal Seyahat Danışmanlığı’ ile hem bireysel hem kurumsal alanda danışmanlık hizmeti vermektedir. Müşterilerine tatil ve seyahat hizmetleri konusunda paketler ve özel çözümler sunarak, her türlü seyahat organizasyonu için istenilenleri bütünleşik hizmet çerçevesinde planlayarak, yerine getirmektedir.

HFD Turizm sunmuş olduğu hizmetleri sadece otel veya uçak rezervasyonları ile sınırlandırmamaktadır. Bir seyahat için gerekli olabilecek tüm ihtiyaçları karşılamaktadır. Seyahatin başlangıcından devam ettiği süreye ve akabinde bitimine kadar ihtiyaç duyulan her alanda müşterilerine hizmet vermeye çalışmaktadır. HFD Turizm seyahat danışmanlığı hizmeti ile satış ve satış sonrası tüm aşamalarda müşterilerinin ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözümler üretmektedir. Kurumsal seyahat danışmanlığı konusunda bütünleşik hizmet anlayışı ile hareket eden HFD Turizm, geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir.

HFD Turizm kurumsal seyahat danışmanlığı kapsamında yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları ve satış işlemleri hizmeti sunmaktadır. İster yurtiçinde ister yurtdışında fark etmeksizin, gitmek istediğiniz bölgede belirttiğiniz kriterler çerçevesinde size en uygun oteli bulmaktadır. Konaklamayı gerçekleştireceğiniz gün aralığına göre otel rezervasyon işlemlerini ve akabinde satın alma işlemlerini sizin adınıza gerçekleştirmektedir. Tecrübeli danışmanlarımız tarafından verilen hizmetler ile her şey sorunsuz ve kusursuz bir şekilde yerine getirilmektedir.

HFD Turizm, tüm otel hizmetleriyle beraber müşterilerine yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti rezervasyonu ve satış işlemleri konusunda da hizmet vermektedir. Sektördeki tecrübesi ve alanında uzman olan kurumsal seyahat danışmanları ile müşterilerinin taleplerine göre en uygun uçak biletini bulan ve tüm rezervasyon ve satın alma işlemlerini gerçekleştiren HFD Turizm, sorunsuz bir hizmet sağlamaktadır. Seyahat programınıza göre uçuş planlamanızı ayarlayan ve uçak bileti işlemlerinizi düzenleyen danışmanlarımız, uçuş öncesi ve uçuş sonrası hizmetleriyle de sizlere desteklerini sürdürmektedir.

Firmamızın kurumsal seyahat danışmanlığı hizmetleri kapsamında uçak bileti rezervasyonu işlemleri ile birlikte yolculuk öncesi ve yolculuk sonrası ulaşım konusunda havalimanı transfer işlem hizmetleri de sağlanmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin havalimanına ulaşması ve havalimanından ayrılırken gideceğiniz yere ulaşımı konusunda tüm ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı havalimanları fark etmeksizin ihtiyacınız dahilinde havalimanı transferleriniz özenle yerine getirilmektedir.

Yurtiçine ya da yurtdışına gerçekleştireceğiniz seyahat kapsamında HFD Turizm araç kiralama işlemlerinde de sizleri uğraştırmadan, ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. İş seyahati, gezi, tatil ve benzeri her ne amaçla olursa olsun yapacağınız seyahatlerde dilediğiniz gün aralığı dahilinde ulaşımınızı sorunsuzca sağlamanız adına size özel tahsis edilecek araç ile seyahatin keyfini çıkartın.

HFD turizm sunmuş olduğu kurumsal seyahat danışmanlığı hizmeti kapsamında hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tatil turları ve konaklama hizmetleri konusunda da hizmet vermektedir. Özellikle alternatif tatil, kültür turları, yurtiçi ve yurtdışı tatil turları, hac ve umre organizasyonları konusunda tecrübeli kadrosuyla sektördeki kaliteli firmalardandır. Yurtiçinde ve yurtdışında anlaşmalı olduğu otellerde konaklama hizmeti sunan HFD Turizm aynı zamanda hazırlamış olduğu paket programlar ile müşterilerine tatil turları konusunda da alternatifler sunmaktadır. Sizden gelecek olan talebe göre hareket eden HFD Turizm ile hayalinizdeki tatil her zaman mümkün.

HFD Turizm kurumsal seyahat danışmanlığı hizmeti doğrultusunda yurtdışı seyahatlerde ihtiyaç duyulan vize işlemleri konusunda da hizmet vermektedir. Tecrübeli yurtdışı seyahat danışmanları sayesinde vize işlemlerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda sizlere yardımcı olunmaktadır. Koordineli, disiplinli ve çözüme yönelik kurumsal çalışmaları ile konsolosluk işlemlerini yürüten HFD Turizm, vize başvurularını kolaylıkla sonuçlandırmaktadır. Yurtdışında gitmek istediğiniz ülkeye kabul edilebilmeniz için almanızın şart olduğu vize belgesini daha kolay alabilmeniz için size hizmet etmekteyiz. Ülkelerin ne tip vize istedikleri, ülkelerin farklı pasaportlara istinaden farklı vize uygulamaları, ülkelerin vize formları ve formdaki bilgilerin neler olduğu, vize başvurularında gerekli olan belgeler ve benzeri her aşamasında bilgi ve tecrübe sahibi olan danışmanlarımız ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız. Sizde yurtdışı seyahatlerinizde sorunsuz bir yolculuk yaşamak istiyorsanız vize işlemleriniz için HFD Turizm’in kurumsal seyahat danışmanlığı hizmetin yararlanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.hfdturizm.com/