Kurumsal Web Tasarım

doguu0
16-12-2016, 13:21   |  #1  
doguu0 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2016

Kurumsal web tasarım ile standart web tasarımını çok karıştıran firma var. Özellikle işletme sahipleri veya kurumsal orta yapıda firmalar, bir sitemiz olsun şık olsun un peşinde. Dolayısıyla iş bittikten sonra baktığınızda üzülüyorsunuz yapılan işe.

Biri iş yaptırıyor parasını ödüyor az veya çok hakkını alması gerektiğini düşünüyor, diğeri ise gerek firma gerekse freelance çalışan bir yazılımcı daha da kötüsü yazılım kopyacısı olsun, O da bu kadar paraya bu kadar iş mantığıyla bakıyor. İşi yaptırana yazık çünkü bir web sitesi yaptırıyor kendine göre yeniliyor daha fazla iş akışı beklemeye geçiyor. Oysaki hiçbir kurala yazılmadan hazırlanmış kopya template olarak bir siteye sahip olduğunun farkında bile olmuyor. URL ve link yapılarına bakıyorsun ne ürün, ne şirketle alakası yok bol ? % karakterlerinden oluşmuş düzeltilmemiş linkler.

Bana göre bu tam bir dolandırıcılık adamın, firmanın haberi olmadan cebindeki parayı almaktan farkı yok daha neti hırsızlık. Ya bilmiyorsan yapma ya oku öğren bu iş copy paste değil hele ki böyle bir zamanda.

Firmalar dolayısı ile insanlar az veya çok yatırım yapıyor satışa hazırlanıyor riske giriyor ve internet sitesini açıp birde Google amcaya para harcamaya başlıyor bir bakıyor ki hareket yok sonra kara kara düşünmeye, zarar etmeye başlıyor.

Yazıktır insanları soymayın, ya da söyleyin bu fiyata yaparım ama sadece görsel bir web siten olur aslında hiçbir işe yaramayacağı gibi birde işine zarar verebilir deyin ki adam sadece bunu istiyorsa yaptırsın.

Bir gerçek daha var tabi ki bunu söyleyecek adamın bunları biliyor olması lazım.

Neyse lafı çok uzatıp başınızı ağrıttım bu sözlerim işini hakkıyla yapan firma ve kişilere yazılımcı arkadaşlara değil lütfen üzerinize almayın. Herkese güzel kodlu günler.

Son Düzenleme: doguu0 ~ 16 Aralık 2016 13:23 Neden: yazım hatası