Kütüphaneye yazdığım class ı nasıl kaydedebilirim?

BeSuBa
07-05-2010, 00:51   |  #1  
BeSuBa avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
115 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

 

Arkadaşlar diyelimki faktoriyel işlemini yapan class yazdım ve ben bunu kütüphaneye kaydedip diğer programlarımdada kullanmak istiyorum yeniden faktoriyel hesaplatma işleminin yapmamak için.Örneğin
 
faktoriyel(5); dediğimde 5 in faktoriyelini alsın direk
 
ama kütüphaneye yazdığımız classı nasıl atıcaz umarım anlaşılmıştır?

muh34
14-01-2011, 01:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
215 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

http://www.foryoufrm.com/java-ile-programlama-t1326.html?s=92eb121b62752d96cebd33a8a57034e2&

ilgili adreste probleminiz anlatılmıştır.

Başarılar