KVK ve Arkadaslar merhaba Ilginizi ce HTC PROBLEMI

Ref
03-03-2009, 16:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Arkadaslar merhaba Ilginizi cekermi bilmiyorum fakat Sizi bilgilendirmek icin bu metni yaziyorum
sanirim sekiz ay once HTC Touch Diamond Pda aldim Uc veya dort ay tefonu kullanmaya calistim teltelefon cagri geldiginde cagriyi kabul etmiyor yada telefon acilsa bile karsi taraf sizi duyamiyor ve siz soft reset atmadan tekrar ariyamiyorsunuz Aradiktan sonraolmadik zamanda ayni hatayi yapmaya devam ediyor.
Siteden Rom ve radyo surumu indirip denedim o da olmadi sonucta telefonu KVK ya gonderdim VE SORUN BASLADI KVK telefonu problemini cozecek diye Uc ay gecti Telefonun akibetini soracagim bir muhatap bulamadim Bu konuyla ilgilide KVK nin sitesinde ne bir telefon nede musteri hizmetlerine ulasicaginiz bir telefon numarasi var sadece Elektronik posta adresi var meil atarsaniz kesin cevap vermiyorlar acayip bir sekilde lakayit ve ilgisizler.
Kisisel olarak HTC merkeziyle uzun suren ve inanin tefonda baya sert konusmalar sonucunda telefonun gonderileceginin bilgisini aldim (daha henuz gelmedi)
Sonuc olarak HTC Taiwan ile konusmasak ki onlarda baya sikinti yaratti benim HTC hic gelmez

NOT HTC Touch Diamond Pda kullanan arkadaslarima sordugumda ayni problem oldugunu ve soft resetle isi hallettiklerini soyluyorlar

Arkadaslar ben 8 senedir Pda kullaniyorum Boyle sorunlar hic olmadi iki gunde bir reset yapicak isek niye pda kullanalim. Bence Tukiyeye gonderilen HTC Cihazlar (Ayipli Cihazlardir)
Tesekuur Ererim Saygilarimla
R.K

Aras Yurtman
03-03-2009, 23:26   |  #2  
Aras Yurtman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
571 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Ben Eylül'den beri HTC Touch Diamond kullanıyorum. Şu anda ilk çıkan firmware güncellemesi kurulu. Ama bahsettiğin sorunu hiç yaşamadım. Telefonum gayet sorunsuz çalışıyor. Aldığımda birçok program çalıştırınca Windows çok yavaşlıyordu, bazen de kilitleniyordu ama firmware'den sonra bu sorunlarla karşılaşmadım. Telefona onlarca program ve bir yığın veri yüklü ve gayet stabil çalışıyor. (En son çıkan firmware'i daha yüklemedim.)