L Serisi İle Büyük Başarı

endlessnight
18-02-2013, 17:05   |  #1  
endlessnight avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

LG Optimus L serisi ile yakaladığı başarı devam ediyor. Daha bundan bir kaç ay önce on milyon adet sattığı duyurulan L serisinin on beş milyon satış rakamını geçtiği açıklandı.

Son dönemde mobil alanda yaptığı yarımlar ile adından sıkça söz ettiren LG; işlemci üreticisi qualcomm ile de bir anlaşma yaptığı biliniyor. Bunun yanı sıra  Google için ürettiği Nexus 4 ile mobil dünyadaki prestijini arttırdı. Geçtiğimiz yıl pazara sunduğu L serisi akıllı telefonları satış rakamlarına yansıtmayı başardı. Açıklanan son rakamlara  göre L serisi akıllı telefonlar (Optimus L3, L5, L7, L9) on beş milyon adetin üzerine satıldı.

Hatırlanacağı üzere LG sadece 2 ay önce L serisinin on milyon'a ulaştığını duyurmuştu. Kısa sürede elde edilen beş milyon rakamı LG cephesinde işlerin iyi gittiğine bir işaret. Tabi ki bu rakam henüz rakipler ile kıyaslandığında biraz küçük kalıyor.

Son dönemde parlak bir çizgide yoluna devam eden LG, 2013'te de yeni atılımlar ile rekabetin çıtasını yükselten isimlerden olacağa benziyor. Hali hazırda şirket L serisinin ikinci jenerasyonunu tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

kaynak

endlessnight bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]