Lamborghini Aventador'a Devasa Rüzgarlık

FreeCaptiv3
19-01-2016, 15:31   |  #1  
FreeCaptiv3 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

Japon modifiye şirketi Aimgain, 2015 Tokyo Otomobil Fuarı için hazırladığı Lamborghini Aventador için devasa boyutlarda bir rüzgarlık tasarladı.

Eğer otomobillerde büyük parçalar kullanmayı tercih eden Liberty Walk gibi modifiye programlarının takipçilerinden birisi iseniz, Aimgain’in Aventador üzerinde yapmış olduğu değişikliği beğneceksiniz. Sadece rüzgarlık ile yetinmeyen Japon modifiye şirketi, aynı zamanda Aventador’un ön ve arka ızgaralarını büyüterek bu ızgaraların altına oldukça spor görünümlü bir difüzör ile projesini tamamlamış.

Özel olarak üretilen süspansiyon sistemi ile adeta bir “low-rider” haline getirilen Aventador’un çift renk tonuna sahip alaşım jantları ve karbon fiber yan marşpiyelleri otomobilin agresif görünümünü tamamlayabilmiş. Karbon fiberden üretilen devasa rüzgarlık, arka difüzörün arasından bakan çift çıkışlı egzoz sistemi ile bütünleşmiş. Fakat yine de bir Aventador’a yakışmayan bir modifikasyon olmuş.

Sonuç olarak ortaya oldukça iyi iş çıkartan Japon modifiye şirketi, rüzgarlığın boyutlarını küçültüp, otomobilin yerden yüksekliğini biraz daha arttırmış olsaydı, mükemmel bir iş çıkarmış olacaktı (bu tamamen benim kendi fikrim :) )

Kaynak: http://www.otomobilimbenim.com/o ... a-devasa-ruzgarlik/

Kapalı Hesap (278819)
19-01-2016, 18:01   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2015

esas mesele performans görüntü değil...